Jerry Fabrics Pujsa Pepa Dino otroška posteljnina
24 € 23,51 €

Zadnji kos!

Igriva otroška posteljnina Pujsa Pepa Dino znamke Jerry Fabrics bo čudovito krasila otroško sobo. Posteljnina je izdelana iz 100 % bombaža in se zapenja na zadrgo. Poleg tega je obojestranska in jo lahko otrok, ko se naveliča motiva, le obrne.

Jerry Fabrics rjuha Peppa Pig 0 31
11,62 € 11,48 €

Bombažna rjuha Jerry Fabrics z motivom Pujse Pepe bo popestrila posteljo vsakega malega ljubitelja priljubljene risanke. Rjuha je na voljo v roza barvi in se zlahka pritrdi na ležišče z elastičnimi trakovi v kotih. Velikost rjuhe je 90×200 cm.

Jerry Fabrics otroška brisača Pujsa Peppa PEP059
9,20 € 7,62 €

Otroška brisača proizvajalca Jerry Fabrics z originalnim čudovitim motivom Pujse Pepe katero bodo vaši najmlajši prav gotovo ljubili. Cenili boste ne samo veseli videz, zaradi katerega bodo vaši trenutki po kopeli prijetni, temveč tudi visokokakovosten 100 % bombaž material, ki je kot nalašč za otroško kožo.

Jerry Fabrics otroška posteljnina Pujsa Pepa PEP02
23,49 €

Zadnji kos!

Otroška posteljnina s temo iz priljubljene animirane serije Pujsa Peppa, ob kateri se bodo vaši najmlajši veselili postelje. Dvostranska bombažna posteljnina s kakovostnim potiskom je izdelana za velikost odeje 140 × 200 cm in blazine 70 × 90 cm in se ponaša s praktičnim zapiranjem na zadrgo.

Jerry Fabrics Peppa Pig 014 posteljnina
23,70 € 15,56 €

Zadnji kos!

Posteljnina z motivom Pujse Pepe in njene prijateljice Ovčke Suzi znamke Jerry Fabrics bo otrokom polepšala spanec. Narejena je iz neškodljivega bombaža in ima kakovosten obojestranski potisk v dimenzijah odeje 140 × 200 cm in vzglavnika 70 × 90 cm z zapenjanjem na zadrgo.

Jerry Fabrics vzglavnik Pujsa Pepa PEP016
9,90 € 5,80 €

Zadnji kos!

Otroški vzglavnik z motivom Pujse Pepe, od znamke Jerry Fabrics, izdelan je iz 100% poliestra v dimenzijah 40×40 cm.

TM Toys Peppa Pig 041, komplet
35 € 29,15 €

Zadnji kos!

Če pogledaš skozi prednje okno pekarne Peppy Piggy – seveda, pujse Pepe, se ne boš mogel upreti vstopu v notranjost in si privoščite neverjetno okusen čaj s Pepo! Ta igrani set zagotavlja ure zabave. Na primer, postavite vrč na mizo, ki vrti. In ko pride čas zapiranja, se vsi deli prilegajo hiši in enostavni za shranjevanje.

TM Toys Peppa Pig Izlet v nakupovanje
29,16 € 18,41 €

Nadaljujte z nakupovanjem v družbi Pujse Pepe in obiščite gospo Kralik. Komplet vsebuje škatlo in nakupovalno košarico, ki bo obogatila vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

TM Toys Peppa Pig - Skrivnostno presenečenje
17,50 € 14,93 €

Odkrijte svet zabave s skrivnostnim presenečenjem Peppa Pig. Razpakirajte barvito, veselo škatlo in razkrijte skrivnostne predale ter skrito presenečenje. V vsaki škatli boste našli figuro v bleščečih oblačilih, klobukih za zabave, darilo, darilno škatlo in nalepke – skupaj vsebuje 6 različnih presenečenj. Kaj najdete?

TM Toys Pujsa Pepa - drižinski avto + figurica
27,20 € 22,07 €

Odpravite se na čudovito potovanje s pujso Peppo in njenim čudovitim rdečim avtomobilčkom. V avtu je dovolj prostora tudi za Pepine prijatelje. Zabavajte se na poti!

Jerry Fabrics Peppa Pig 016 Baby otroška posteljnina
23,90 € 10,79 €

Jerry Fabrics posteljnina Peppa Pig 016 Baby bo otrokom med spanjem pričarala veliko zabave. Pri tem pa jim bodo družbo delali junaki iz znane risanke Pujsa Pepa. Širina posteljnine meri 100 cm, dolžina pa 135 cm. Narejena iz kakovostnega 100 % bombaža.

Jerry Fabrics posteljnina Peppa Pig PEP037
23,57 €

Stilska posteljnina od znamke Jerry-Fabrics je zdelana iz 100% bombaža. Posteljnina v velikosti 140 × 200 cm + 70 × 90 cm (blazina), je okrašena s priljubljenim likom pujsa Pepa in z njegono družino. Pri preoblačenju vam bo odlično koristila zadrga.

Tega Peppa Pig otroški nastavek za WC, mehak
12,90 €

Otroški nastavek za na WC zname Tega je neverjetno mehek in okrašen s priljubljeno Pujso Pepo. Nastavek je idealen za otroke, ki so že prerasli kahlico in se privajajo wc školjki.

TM Toys Peppa Pig lesena hiša, vključno z opremo
180,47 €

Oživite svet Pujse Pepe s to prečudovito leseno hiško. Ta je visoka celih 91 cm in vam ponuja vsestranski prostor za celo Pepino družino. Opremljena je z 8 različnimi sobami in veliko pohištva. Poleg tega ima ta hiša zvočne in svetlobne učinke, ki bodo očarali vsakega oboževalca te risanke.

TM Toys Peppa Pig - Obleka z maskami, komplet 5 figur
25,70 € 21,85 €

Set 5 figur v pustnih oblekah od znane serije Piglet Pig bo navdušil vsakega oboževalca. Liki imajo premikajoče roke in noge, vsak je oblečen v modno obleko in ne pokvari nobene zabave.

TM Toys Peppa Pig postavite gledališče
62,30 € 60,32 €

Igralni set Peppa Pig Theatre razvija domišljijo in otrokom omogoča igranje gledaliških prizorov skupaj z junaki iz risanke Pujsa Pepa. Komplet vsebuje 6 različnih slik, ki služijo, kot prizorišče gledaliških rekvizitov. Možno je aktivirati zvočne učinke, kot tudi vstaviti tablični računalnik na prizorišče, kjer bo prikazovala prizore iz risanke.

TM Toys set s šolskim avtobusom s šolo Pujsa Pepa
73,94 € 48,62 €

Odpravite se v šolo skupaj s Pujsa Pepa. Komplet vključuje tudi šolski avtobus, šolsko stavbo in opremo – vse to bo obogatilo vsako novo zgodbo! Ustvarite nove zgodbe z njim po svoji domišljiji!

adventni koledar Peppa Pig/Pujsa Pepa
9 € 5,45 €

Izvirni kreativni komplet v priljubljeni licenci Piglet Pig. Set za barvanje in adventni koledar v enem! Otrokom bo olajšalo čakanje na božični večer. Otroci lahko s tem kompletom rišejo, barvajo, žigosajo in preprosto uživajo v ustvarjanju. Paket vsebuje 24 oken s presenečenjem.

Jerry Fabrics vzglavnik Pujsa Pepa
7,73 € 5,27 €

Otroški vzglavnik z dizajnom otroške risanke Pujse Pepe, bo odličen spremljevalec pri spanju. Izdelan je iz 100% poliestra. Vzglavnik ima dimenzije 30 × 30 cm.

Jerry Fabrics otroška posteljnina Peppa Pig 007
23,57 €

Posteljnina za vzglavnik in odejo bo navdušila vse ljubitelje Pujse Pepe in njenega brata Toma. Izdelana je iz visoko kakovostnega 100% bombaža. Okrašena je z zabavnim barvitim potiskom s priljubljenim Tomom kot piratom. Zapenjanje je z zadrgo in je na voljo v standardnih dimenzijah 140×200 ter 70×90 cm.