K´s Kids interaktivni dinozaver + 60 žogic
84,99 €

71,50 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovan interaktivni dinozaver se po odprtju zadrge preoblikuje v igralni bazen z žogicami. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


Woody leseni barvni peskovnik-29%
64,99 €

45,90 €

Odlična cena

Leseni barvni peskovnik je na voljo v štirih različnih barvah. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.


Woody didaktična pisana kocka
34,99 €

25,40 €

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.


Woody gugalni konjiček, bel-49%
42,99 €

21,50 €

Odlična cena

Woody eleganten gugalni konjiček čistih linij, ki bo poživil vsako otroško sobo. Konjiček zaradi svoje oblike zagotavlja varno nihanje, hkrati pa je udoben in nudi podporo ob zibanju.


Smoby Black&Decker akumulatorski vijačnik / vrtalnik-30%
17,99 €

12,53 €

Odlična cena

SMOBY Black&Decker akumulatorski vijačnik / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Priložena ima dva vijaka. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.


Woody magnetna tabla s črkami
17,99 €

11,10 €

Zadnji kos!

Magnetna tabla ima barvite lesene magnetne črke za sestavljanje besed. Na eni strani je črna magnetna površina, na drugi strani pa je bela površina, na kateri lahko otrok ustvarja z označevalcem, ki je vključen.


LittleLife nahrbtnik Čebela
26,99 €
25,70 €

Zadnji kos!

Otroški nahrbtnik Čebela, blagovne znamke Little Life, je zasnovan v motivu čebele. Opremljen je s trakom za starševski nadzor in kapuco, ki je odporna proti vdoru vode. Nudi 2 l prostornine.


Woody set kuhinjskih pripomočkov
14,99 €

12,90 €

Set kuhinjskih pripomočkov je nepogrešljiv del opreme vsakega malega kuharskega mojstra, ki želi speči slastne piškote. Pripomočki so primerni za igro s plastelinom, glino ali s pravim testom.


Woody gugalnica gnezdo ,črna, premer 85 cm-34%
99,99 €

65,90 €

Odlična cena

Gugalnica gnezdo črne barve za otroke in okrogle oblike ima premer 85 cm in je zasnovana za uporabo na prostem. Gugalnica je narejena iz PE materiala odpornega na vremenske razmere za dolgoletno uporabo. Okrogel obroč je iz jekla, ovit z vrvjo.


Smoby elektronska kuhinja Bon Appetit-26%
59,99 €

44,20 €

Odlična cena

Elektronska kuhinja bo otroke navdušila z zvočnimi učinki prave kuhinje. Opremljena je s hladilnikom, kuhalnikom, pečico ter drugimi dodatki, skupaj 23 kosov.


Woody zložljiv vlakec
24,99 €

22 €

Lesen zložljiv vlakec z dvema tovornima vagonoma, je zasnovan v atraktivih vzorcih. Lokomotiva ob pritisku na gumb oddaja opozorilni zvok.


Rubik rubikova kocka 3x3 "New Design"
17,99 €

14,20 €

Rubikova kocka 3×3 New Design je izboljšana verzija standardne. Odlikuje jo nov mehanizem, brez nalepk in trpežnejša.


BRAINBOX družabna igra ABC 4+
17,10 €

Koliko si lahko zapomnite v 10 sekundah? Zabavna igra spomina, primerna za otroke, ki se učijo abecedo.


Feber tricikel Easy Evolution, rdeč
199 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tricikel Easy Evolution je na voljo v rdeči barvi. Primeren je za otroke od 6. meseca do 3. leta, saj omogoča uporabo kot voziček, trikolo brez pedal, trikolo s pedali ali kot nožni poganjalec. Zaznamuje ga oblazinjen sedež z možnostjo obračanja za 180 °.


XYZ 3D pisalo Da Vinci – izobraževalni komplet Education
99 €

46,40 €

Izredno zabavno pisalo, ki lahko ustvari 3D objekte brez računalnika ali posebne programske opreme. Na voljo je 11 različnih PLA polnil, ki so okolju prijazna (v kompletu so naključne barve). V izobraželnem kompletu Education so pisna navodila za izdelavo 3D objektov, video posnetki, predloge, pripomočki za čiščenje in dvojna doza PLA polnila.