Karton P+P Despicable Me 3 Unicorn otroški nahrbtnik
13,38 €

Zadnji kos!

Idealen nahrbtnik za vse predšolske otroke z najljubšim motivom samoroga.
Majhen nahrbtnik ima oblazinjene naramnice, stranske žepke in veliko prostora za vse bistvene stvari vsakega malega predšolskega otroka.

Marex Trade komplet 2 skodelic MINIONI, družina
13,90 € 13,57 € 6,79 €/kos

Zadnji kos!

Marex Trade emajlirana skodelica s priljubljenim motivom Minionov. Komplet vsebuje dve skodelici s premerom 8 cm in prostornino 370 ml.

MEGA BLOKS Mega Construx Minioni - podmornica Gruova
10,60 €

Zadnji kos!

Potopite se v misijo z Minioni s to globokomorsko podmornico! Zberite svoj pogum in krenite z Mimonsi na globinsko raziskovanje morja! Zgradite mimsko podmornico. Postavite se v kabino enega od Mimonov v neoprenu, drugi pa bo podmornico poganjala od zunaj, zahvaljujoč zračni tehnologiji.

MEGA BLOKS Minioni sladoledni voz-58%
40,99 € 16,90 €

Odprodaja

Minioni bodo kar kričali od veselaj, bo bodo zagledali svoj najljubši sladoled. Navduši jih z najljubšim sladoledom in glasbo, nastavi jim past in jih ulovi.

MEGA BLOKS Minioni Vadbeni center Ninja-48%
17,20 € 8,90 €

Odprodaja

Zgradite zunanji Ninja Training Center in se pripravite na ustrezen trening. V kompletu prejmete tri Minione. Vsak ima snemljive dele, vključno s kombinezoni, očali, rokami, nogami s katerimi lahko kombinirate in prilagodite oblačila in dodatke.

Karton P+P otroški kovček Despicable Me 3 Unicorn 2019, 34 cm
11,27 €

Otroški kovček s prikupnim dizajnom Despicable Me 3 Unicorn. Majhni šolarji lahko uporabijo kovček za umetniške šolske potrebščine, pa tudi za njihove igrače in zaklade, ki jih morajo skriti v sobi. Kakovostna grafična in oblikovalska obdelava.

Metalac Set dveh lončkov Minioni 1, 2 kos
17,56 € 12,38 € 6,19 €/kos

Prisrčni rumeni prijatelji bodo ustvarili nasmeh na vsakem obrazu. Naj bo doma ob sladkem kakavu ali na taboru za reden pitni režim, vedno bodo priljubljeni prijatelji vseh otrok.

Metalac Set dveh lončkov Minioni 2, 2 kos
17,56 € 12,38 € 6,19 €/kos

Če vaši otroci pozabljajo na reden pitni režim, jim kupite lončke z veselimi prijatelji. Pločevinasta lončka z minioni imajo to prednost, da se ne razbijejo kot porcelan, niti nista tako težka.

Karton P+P Premium Minions 2 anatomska šolska torba
80,43 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

MEGA BLOKS Minion voziček za sladoled-38%
11,90 € 7,30 €

Odprodaja

Sestavite voziček za sladoled, zaigrajte pesmico iz sladoleda iz ampliona na strehi in se s Simonom odpeljite oboroženi s kupom dobrot. Komplet vključuje različne dodatke in dopolnila za največ zabave.