Avengers Endgame Chitauri, 15cm-29%
14,30 € 10,10 €

Zadnji kos!

Odpravite se na svet, poln pustolovščin s 15 cm filmskimi junaki, ki so ustvarjeni po filmu Avengers: Endgame. Vsak kos je opremljen z dodatno opremo. Doživite moč filmskega superheroja iz sveta Avengers in se zabavajte z njim!

Avengers Mighty Muggs - Star Lord
15,48 € 14,05 €

Odprodaja

Pozor, tu je Mighty Muggs! Za 9,5 cm veliko figuro Transformers se bo obrnila marsikatera glava. To figuro Mighty Muggs je navdihnil najbolj znani junak sveta Transformers z mehanizmom za stiskanje in obračanje.

Avengers Mighty Muggs - Black Widow-38%
15,99 € 9,90 €

Zadnji kos!

Ste pripravljeni na Mighty Muggs – Black Widow. Dobavljiva z velikostjo 9,5 cm. Superjunaki, ki jih navdihne Mighty Muggs iz čudovitega vesolja s posebnim mehanizmom, bodo navdušili vse navijače.

Avengers Mighty Muggs - Capitan America-37%
15,99 € 10 €

Zadnji kos!

Ste pripravljeni na Mighty Muggs – Capitan America. Dobavljiv z velikostjo 9,5 cm. Superjunaki, ki jih navdihne Mighty Muggs iz čudovitega vesolja s posebnim mehanizmom, bodo navdušili vse navijače.

LEGO minifigurice 71026 DC Super Heroes serija
3,90 € 3,38 €

Vsaka skrivnostna vrečica vsebuje mini figuro z 1 ali več dodatki – idealno za igranje ali za razstave. Odkrijte znake vesolja DC v tej novi LEGO® seriji minifiguric! Batman™, Wonder Woman™, Superman™, Joker, Huntress™, Cheetah™, Aquaman™, Bat-Mite™, BUMBLEBEE, Cyborg™, Flash, Green Lantern™, Metamorpho™, Mister Miracle™ , Sinestro™ in Stargirl™!

LEGO Super Heroes 76114 Spider-Manov pajek
44,99 € 37,09 €

Zadnji kos!

Zgrabite tatu in poiščite ukradene diamante na peščenem skrivališču! Združevanje moči z Spider-Man in Spider-Man 2099, ulovite diamantega tatu, znanega kot Sandman in Sup. ** Spiderman ** ima funkcijo hoje pravega pajka, ponaša se z 2 strelnima pištolama in pištolo, ki razprostre pajkovo mrežo.

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man in njegove preobleke
64,99 € 58,46 €

Opravite eksperimente s Tonyjem Starkom in udarite Outriderja v setu LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man in njegove obleke, ki vsebujejo modularni laboratorij. Lahko se kombinirajo in preuredijo na več različnih načinov.

LEGO Super Heroes 76126 Veliki jetnik Avenger-26%
89,99 € 65,90 €

Odprodaja

Poveži se z Avangerji in letite v bitko proti Chitauri v seriji LEGO® Marvel Avengers 76126 Veliki jetnik Avenger. Poleg tega komplet vsebuje super orožje, tako da lahko ponovno uprizoriš vznemirljive prizore iz filmov Marvel Avengers.

LEGO Super Heroes 76130 Tony Stark Jet iin Drone napad-21%
64,99 € 51,30 €

Zadnji kos!

Poskusite rešiti Benetke pred napadom dronov s Happy Hoganom, Nickom Furyjem, Mysteria, Spider-Manom in jetmom Tonyja Starka! Nastavite krila za vrhunsko zmogljivost in vzletite nad oblake. Sedite v pilotsko kabino Happy Hogana in Nicka Furyja ter se odpravite nad oblaki s tem neverjetnim strojem. Izogibajte se 2 posnetkom dronov in jih poskusite udariti s svojim ejektorjem. Nato odprite loputo in spustite energetske bombe ali napadite Spider-Mana in njegove mreže!

LEGO Super Heroes 76141 Thanos robot
9,80 € 8,56 €

Si drzneš zoperstaviti na zlobnega Thanosa? Ko je ta superpadouch v pilotski kabini svojega robota, je bolj noro in nevarneje kot kdajkoli prej! A z vsemi 6 kamnov neskončnosti – v svojih rokavicah je Thanos skoraj nepremagljiv. Ali lahko groznemu Thanosu uspe iztrebiti polovico celotnega prebivalstva vesolja?

LEGO Super Heroes 76142 Avengers: Napad na motorno kolo
25,60 € 22,30 €

Zadnji kos!

Pridružite se Black panterju in dirkajte po Wakandi na njegovem motociklu. Pozor! AIM agent z jetpack napadi z neba, da ukrade kanistere s smrtonosnimi mutageni. Ima puške, žage, kavelj in razstreljevanje – zaustavitev ga ne bo tako enostavno. Thor lovi na prizorišču in stiska svoj mogočni kladivo. Borimo se!

LEGO Super Heroes 76148 Spider-Man vs. Doc Ock
31,60 € 27,54 €

Doktor Octopus divja kot nesmiseln človek! Pred robotskimi rokami nihče ni varen! Ali lahko pomagate Spider-manu in Spider-girl premagati zlobnega očeta? Pojdite v akcijo na motociklu Spider-Man. Odklopite neverjetno vozilo in si priskrbite robotskega pajka in motor z visoko hitrostjo. Odprite ogenj iz izstrelkov, uporabite splet, naredite vse, kar je v vaši moči, da premagate nevarnega negativca.

LEGO Super Heroes 76150 Spiderjet vs. Spiderjet Venomov robot
43,40 € 36,56 €

Zadnji kos!

Spider-Man je v nevarnosti! Zlobni tujec Venom nadzoruje velikanskega robota s 4 kraki in ujame Spider-Mana v njegove mehanske dele! Spider-Man Noir teče po pomoč v Spiderjet. Odprite ogenj iz plošč za odstranite diske! Izstreli raketo! Bo dovolj? Če želite premagati robota in rešiti Spider-Man-a, boste potrebovali vse svoje super-sile.

LEGO Super Heroji 76129 Hydro-Man's Attack
44,99 € 36,40 €

Zadnji kos!

Odpravite se na romantično potovanje v Benetke s Petrom Parkerjem in MJ. Uživajte z gondolo in nato popijte kavo ter pojejte kos okusne pice. Vendar, pozor – Hydro-Man se je pojavil na sceni in na kanalu ustvarja velike valove. Postavite kostum Spider-Man, na sovražnika ulovite pajkove mreže in skočite čez most. Drži se stene in opazuj, kako most eksplodira pred tabo. Nato hitite z Misterijo in njegovo energijo!

MARVEL Helix Flyerz Captain America-30%
17,99 € 12,50 €

Odlična cena

Helix Flyerz z motivom superjunaka stotnika Amerika poleti do 10 m visoko. Lansirnik držite v vodoravnem položaju in tako dosezite maksimalno višino. Primerno za 6–14 let.

MARVEL Helix Flyerz Hulk-30%
17,99 € 12,50 €

Odlična cena

Helix Flyerz z motivom superjunaka Hulka poleti do 10 m visoko. Lansirnik držite v vodoravnem položaju in tako dosezite maksimalno višino. Primerno za 6–14 let.

MARVEL Helix Flyerz Iron Man-30%
17,99 € 12,50 €

Odlična cena

Helix Flyerz z motivom superjunaka Iron Mana poleti do 10 m visoko. Lansirnik držite v vodoravnem položaju in tako dosezite maksimalno višino. Primerno za 6–14 let.

Avengers Endgame Deluxe figura Hulk, 15cm
18,78 €

Odpravite se na svet, poln pustolovščin s 15 cm filmskimi junaki, ki so ustvarjeni po filmu Avengers: Endgame. Vsak kos je opremljen z dodatno opremo. Doživite moč filmskega superheroja iz sveta Avengers in se zabavajte z njim!

Avengers figura Bend and Flex Black Panther
14,78 €

Uživajte v neverjetno dodelani igri in v zasnovi s temi visoko prilagodljivimi figurami Bend in Flex po licenci Avengers. Te stilizirane akcijske figure imajo več predelov, kjer se upognejo, zato jih lahko otroci med igro postavljajo v več različnih položajih.

Avengers figura Bend and Flex Iron Man
14,80 €

Uživajte v neverjetno dodelani igri in v dodelani zasnovi z visoko prilagodljivimi figurami Bend in Flex po licenci Avengers. Te stilizirane akcijske figure imajo več predelov, kjer se upognejo, zato jih lahko otroci med igro postavljajo v več različnih položajih.

Avengers Titan Hero Endgame Ronin, 30 cm
18,57 €

Figura Hulka iz serije Titan Hero Series je navdihnjena po filmu Avengers: Endgame. Figura s petimi zgibnimi točkami v višini 30 cm. Doživite moč filmskega superheroja iz sveta Avengers in se zabavajte z njim!

Disney Avengers fantovska kapa s šiltom-35%
8,42 € 5,45 €

Odprodaja

Fantovska kapa s šiltom z motivom Avengers znamke Disney, ki učinkovito ščiti pred direktnim soncem tudi zunaj. Izdelana je iz poliestra in bombaža, za katerega je značilen udoben občutek pri nošenju. Zadnji del ima odprtino za boljše zračenje. Možnost prilagajanja obsega s pomočjo nastavljivega paščka.

LEGO DUPLO 10921 Laboratorij superjunakov-20%
31,60 € 25,28 €

Odlična cena

Poimenujmo vse majhne superjunake. Iron Man, Spider-Man in Captain America potrebujejo pomoč v laboratoriju Iron Mana. Popravite motocikel Captain America z neverjetnimi orodji in vso dodatno opremo. Težke in velike tovore dvignite z žerjavom. Pritrdite kavelj na motocikel in potegnite Spider-Man. Pozor – ustreli lahko v svoje pajčevine!

LEGO Super Heroes 76124 Razbijaški bojni oklep
39,99 € 34,27 €

Pojdi v boj z izobčenci in brani Ant-Mana v kompletu LEGO® Marvel Avengers 76124 Razbijaški bojni oklep. Odklopi izstrelitvene topove in jih položi v roke junaka War Machine in na njegovo ramo.

LEGO Super Heroes 76140 Robot Iron Man
9,80 € 8,52 €

Združite moči z Iron Manom in zaščitite svet pred zli negativci in vsiljivci! Bi radi imeli več ognjene moči? V pilotsko kabino postavite slavnega Avenger Iron Mana s kokpitom kot robota! Nič ne bo ustavilo tega močnega in zelo zmogljivega robotskega Iron Mana. Lahko se odpravite kamor koli! Zgrabite vse, kar vam pride v roke in pojdite na pot! Prosite za odstranitev vse, ki vam stojijo na poti!

LEGO Super Heroes 76143 Avengers: Boj za tovornjak
43,40 € 37,70 €

To je past! Združite moči z Captain America in Hawkeye ter zaščitite tovornjak, ki sta ga napadla dva agenta AIM. Ko se zlikovci vozijo na svojih triciklih pred tovornjakom Avengers, se začne razburljivo LEGO akcije. Začeli so napad z oboroženim brezpilotnim letalom in zdaj streljajo z neba. Čas je, da uporabite skrito orožje. Odprite tovornjak in razkrijte ogromen šestkrakovni samostrel! Kdo ima zdaj prednost?

LEGO Super Heroes 76147 Tovorni rop
25,60 € 22,25 €

Nekdo želi ukrasti nakit iz tovornjaka, ki prihaja iz banke! Ta je prišel kar iz neba, razstrelil zadnji del tovornjaka ter z verigo ujel škatle za nakit in odletel z lupo. Vendar bliža se že Spider-Man na motorju, da rešil situacijo. Pazi, Spider-Man! Našel je nekoga, ki odlaga nakit! Ali bo Spider-Man ujel Vulture v pajčevino ali bo kradljivec pobegnil?

Avengers ovalna peresnica Marvel
5,99 € 4,74 €

Ovalna peresnica Avengers je odličen pripomoček za vsakega šolarja. Na voljo je v sivi barvi s poslikavo junakov.

MARVEL Helix Flyerz Spiderman-30%
17,99 € 12,50 €

Odlična cena

Helix Flyerz z motivom superjunaka Spidermana poleti do 10 m visoko. Lansirnik držite v vodoravnem položaju in tako dosezite maksimalno višino. Primerno za 6–14 let.

Warner Bros Lego Marvel Collection igra, PS4-40%
49,99 € 29,99 €

Odlična cena

Zbirka treh videoiger LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel’s Avengers in LEGO Marvel Super Heroes 2, vključno z vsemi „season pass“ vsebinami za igralno konzolo PlayStation 4 (PS4).

Warner Bros LEGO Marvel Super Heroes PS4
19,99 €

S svojo unikatno zgodbo, ki združuje celoten Marvel svet junakov, vas bo igra LEGO Marvel Super Heroes popeljala na mnoge znane lokacije kot so Stark Tower, Asteroid M, Hydra bazo in dvorec X-Mansion.

Avengers Endgame Hulk, 30cm
27,97 €

Figurka Hulka iz serije Titan Hero Series je navdihnjena po filmu Avengers: Endgame. Figura s petimi zgibnimi točkami v višini 30 cm. Doživite moč filmskega superheroja iz sveta Avengers in se zabavajte z njim!