Hisense Hi-Move IV HVC6134W pokončni sesalnik

Hisense Hi-Move IV HVC6134W pokončni sesalnik

Številka: 5452096
Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6134W deluje s pomočjo 21,6V li-Ion baterije, ki zagotavlja do 35 min. učinkovitega čiščenja. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik. Za popolnoma čist dom, smo sesalniku priložili motorizirano univerzalno krtačo, ozek nastavek za čiščenje špranj in kotov ter krtačo za prah. Celoten opis
132,69 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 5452096

Predstavitev

2+3 LETA GARANCIJE

Za še več brezskrbnosti vam ob nakupu novega sesalnika Hisense zdaj podarijo skupno kar 5 let garancije.

V času akcije od 1. 10. 2023 do 31. 1. 2024 kupite izbrani sesalnik Hisense ter po nakupu aparat v roku 21 dni registrirajte preko spletnega obrazca. Po uspešno opravljeni registraciji na svoj e-poštni naslov prejmete jamstveni list, ki si ga natisnite in shranite skupaj z računom.

! POZOR: Podaljšana garancija začne teči z datumom nakupa aparata. Akcija velja le za fizične osebe.

Več si preberite na spletni strani promocije.

Hisense: 2+3 leta podaljšane garancije!

Hisense pokončni sesalnik Hi-Move IV HVC6134W

  • Brezžični sesalnik Hisense Hi-Move IV HVC6134W ima 21,6 V baterijo, ki zagotavlja 35 min. učinkovitega čiščenja. Zaradi tehnološko dovršene Li-Ionske 2000mAh baterije med sesanjem sesalna moč ne bo upadala. Uporabljate ga lahko kot pokončni ali ročni sesalnik. Za popolnoma čist dom, smo sesalniku priložili motorizirano univerzalno krtačo, ozek nastavek za čiščenje špranj in kotov, ter krtačo za prah. Sesalnik ima pralni filter bo učinkovito zadržal delce in poskrbel za alergijsko občutljive ljudi. Na glavi krtače je LED razsvetljava, s katero zaznavate prah. LED prikazovalnik prikazuje stanje napolnjenosti baterije.

Brez nepotrebnega zatikanja

Brez nepotrebnega zatikanja

Ta brezžični sesalnik je zelo priročen in enostavno vodljiv. Za sabo ne vlečete električnega kabla, ki bi upočasnjeval sesanje. Posebej je primeren za težje dosegljive kote in prostore, kjer ni električnih vtičnic. Je tudi varnejši za uporabo, bolj prilagodljiv in enostaven za vodenje, kot tradicionalni modeli sesalnikov. V nekaj sekundah ga lahko iz pokončnega spremenite v ročnega. Vse tri nastavke lahko uporabljate pri obeh oblikah.

Zadnja tehnologija Li-Ionske baterije

Zadnja tehnologija Li-Ionske baterije

21,2 V baterija omogoča delovanje sesalnika do 35 min na nizki hitrosti. Tako lahko z eno baterijo brez vmesnega polnjenja, posesate kar 100m2 veliko stanovanje. Popolnoma izpraznjena baterija se napolni v 4 do 6 urah.

Izjemna moč ciklona

Izjemna moč ciklona

Ciklonsko delovanje zagotavlja izjemno in konstantno sesalno moč. Prah in umazanija se zbirata v posodi za prah. Enostavno in brez umazanih rok lahko posodo za prah izpraznite direktno v koš. Veseli boste precej velikega prihranka, saj nenehno nakupovanje vrečk ni potrebno.


Motorizirana turbo krtača

Motorizirana turbo krtača

Tehnološko dovršena univerzalna motorizirana turbo krtača s posebej širokim območjem delovanja zagotavlja odlično sesalno moč. Učinkovito pobira umazanijo in ostanke s trdih tal in nižjih preprog. Notranjo krtačo je enostavno odstraniti iz ohišja in jo je priporočeno redno čistiti. Mehke obrobe in robovi so prijazni do vaših lesenih tal in do pohištva.

Učinkovita filtracija

Učinkovita filtracija

Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Pralni filter je nameščen v stožčastem filtru, ki deluje kot dodatni filter, saj zagotavlja dodatno filtracijo, je vzdržljiv in pralen.

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Funkcija hitrega čiščenja filtra

Čist filter prinaša dvojno korist – ohranja super učinkovitost motorja in čist zrak. Super učinkovitost vam pomagamo doseči tudi s priročno funkcijo hitrega čiščenja filtra. Po vsaki uporabi zavrtite gumb na zadnjem delu posode za prah. S tem boste počistili umazanijo iz filtra, ki bo tako vedno čist in maksimalno učinkovit.


LED prikazovalnik

LED prikazovalnik

Stanje napolnjenosti baterije je jasno zapisano na LED prikazovalniku, tako da ne bo nobenega presenečenja, ko baterije zmanjka. Ampak – ni problema, ker se tudi popolnoma prazna baterija napolni zelo hitro, v nekaj urah lahko nadaljujete s čiščenjem.

Super fleksibilnost in vodljivost

Super fleksibilnost in vodljivost

V več kot eni točki, so Hisensovi pokončni sesalniki oblikovani tako, da so izjemno lahko vodljivi. Pri sesanju držite najtežji del sesalnika v vaših rokah in imate zato popolno kontrolo nad gibi. Zglob med sesalno cevjo in krtačo je super fleksibilen in skupaj z majhnimi kolesi omogoča učinkovito sesanje tudi pod zelo nizkim pohištvom.

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Na glavi krtače je nameščenih šest LED lučk, ki razsvetljujejo tla pred sesalnikom in omogočajo natančno sesanje in brisanje brez nepotrebnega ponavljanja gibov in brez pozabljenih temnih kotov.


Vsebina pakiranja

  • stenski nosilec
  • nastavek s ščetinami
  • ozki nastavek
  • 1× pralni filter

Tehnične podrobnosti

Tip: Vsestranski sesalnik 2 v 1
Baterija: Li-Ion 21.6 V
Moč motorja: 110 W
Sesalna moč: 30 W
Prostornina posode za prah: 0.5 l
Brezžično delovanje: Da
Št. celic baterije: 6
Čas delovanja: do 35 minut
Pretok zraka: 11 l/s
Dolžina cevi: 70 cm
Čas polnjenja akumulatorja: 4 ure
Nivo hrupa: 78 dB
Stopnje delovanja: 2
Dimenzije (Š x V x G) 25 × 111.2 × 25.5 cm
Teža: 2.3 kg
Barva: Bela

Garancija: 2 leti