Gorenje VCEB11CXRII sesalnik

Gorenje VCEB11CXRII sesalnik

Številka: 1404361
Sesalnik Gorenje VCEB11CXRII je primeren za vse vrste tal in z učinkovito HEPA filtracijo omogoča sesanje v vrečko za prah s prostornino 2 litra. Celoten opis
94,99 €
Vključno z DDV
59,77 €
-37%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1404361

Predstavitev

Za odlične rezultate sesanja

Sesalnik Gorenje VCEB11CXRII je namenjen suhemu čiščenju. Za svoje delovanje uporablja vrečko za prah s prostornino 2 litra. Prinaša 1 dodaten nastavek in omogoča kar do 15 metrov dosega. Opremljen je z indikatorjem napolnjenosti vrečke in omogoča pretok zraka do 26,3 L/s. Moč motorja lahko regulirate z vrtljivim gumbom na sesalniku.

Gorenje sesalnik ima HEPA filter, ki odstrani do 99,95 % delcev v zraku. Zadrži tudi cvetni prah in iztrebke pršic. Vsesan zrak prehaja skozi filter, kjer se delci prahu in nečistoče oprimejo vlaken in tam ostanejo.

Za odlične rezultate sesanja

AutoCabel

AutoCabel

Samodejni navijalec kabla AutoCabel poskrbi, da po končanem sesanju kabel hitro in preprosto pospravite nazaj v notranjost aparata.

Kazalnik polnosti vrečke

Kazalnik polnosti vrečke

Kazalnik polnosti vas bo opozoril, ko bo vrečka za prah polna in jo bo potrebno zamenjati. S tem tudi ščiti motor pred izgorevanjem. Full Indikator se vklopi tudi v primeru zamašene cevi.

Gumirana kolesa

Gumirana kolesa

Gumijasta kolesa omogočajo gladko premikanje in preprečujejo nastanek poškodb na občutljivejših tleh kot je npr. parket. Sesalnik med premikanjem ne bo puščal nobenih sledi ali prask.


Tehnične podrobnosti

Pretok zraka 26,3 L/s
Prostornina vrečke za prah 2 L
Vrsta cevi teleskopska
Premer cevi 32 mm
Dolžina cevi 84 cm
Material cevi krom
Upravljanje na sesalniku
Število nastavkov 1
Dolžina dosega (kabel + cev) 15 m
Dimenzije 350 × 215 × 260 mm
Barva rdeča

Garancija: 2 leti