Roces ščitniki Ventilated Pack JR Junior, črno/rdeči
27,20 € 19,90 €

Zadnji kos!

Junior zaščitni set Roces Ventilated Pack JR vključuje zaščito za zapestje, zaščito komolcev in zaščito kolena. Ščitniki so zelo enostavni za namestitev, so prezračevalni in potrebni za varnost otrok.

TEMPISH ščitniki FID
20,97 € 14,90 €

Komplet otroških ščitnikov Tempish Fid, namenjeni zaščiti kolen, komolcev in zapestja med vožnjo na rolerjih. So zelo lahki in povsem minimalno omejujejo gibanje. Material odlično odstranjuje znoj s telesa.

Stiga ščitniki Comfort RT, roza
20 € 18 €

Otroški ščitniki Comfort RT v roza barvi so namenjeni za maksimalno varnost otroka na skuterjih, rolerjih, rolkah in kolesu.

FILA set ščitnikov Fitness Gear Black
27,99 € 25,19 €

Nič več zlomljenih kolen ali odrgnin – zaščitite se z učinkovitim setom ščitnikov Fila Fitness Gear Black, katera bodo poskrbela, da bodo vaša kolena, komolci in zapestja varna med rekreativnimi in intenzivnimi vadbami. Ščitniki imajo anatomsko obliko in enostavno vpenjanje na ježke.

Stiga ščitniki Comfort JR, črni
20 € 18 €

Komplet ščitnikov Comfort v črni barvi so namenjeni za maksimalno varnost otrok na skuterjih, rolkah, kolesih in rolerjih.

Nijdam ščitniki za rolanje 75C, otroški, črni
12,90 € 12,25 €

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam 75C vključuje ščitnike za kolena, komolce in zapestja. Izdelani so iz kakovostnega polipropilena z dodatkom EVA pene ter zračne mrežaste tkanine. Na voljo v črni barvi.

Westige ščitniki za kolena Powder W
15,53 € 7,74 €

Lahki ženski ščitniki za kolena Westige Knee Protector Powder W so idealna zaščita za vse športe, kjer so prisotni pogosti padci in poškodbe kolena. Ščitnik vsebuje plastično ojačenje v kolenu. To je oblečeno z mehko peno za večje udobje. Narejen je iz dobro zračnega materiala. Ženska različica ščitnika je prilagojena anatomiji ženskega telesa.