Določi parametre
  • Znamka
    Oribe
    ×
Oribe Šampon za krepitev Hair Alchemy (Resilience Shampoo) (Objem 250 ml) Oribe Vlažilni šampon za valovite in skodrane lase (Shampoo for Moisture & Control) (Objem 250 ml)
Oribe Šampon za krepitev Hair Alchemy (Resilience Shampoo) (Objem 250 ml)

Okrepite krhke, šibke lase s tem zaščitnim in hranilnim šamponom, ki krepi moč in strukturo povrhnjice ter preprečuje lomljenje zaradi krtačenja, oblikovanja in zunanjih agresivnih dejavnikov. Lase ščiti pred oksidativnim stresom in povečuje njihovo elastičnost.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Suh šampon Gold Lust (Dry Shampoo) 300 ml Oribe Vlažilni šampon za valovite in skodrane lase (Shampoo for Moisture & Control) (Objem 250 ml)
Oribe Suh šampon Gold Lust (Dry Shampoo) 300 ml

Gold Lust s prosojnim prahom absorbira kopičenje izdelka, olja in nečistoč, hkrati pa pomirja lasišče. Tehnologija zadrževanja dišav pomeni, da vonj ostane ves dan z vami.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe (The Clean se Clarifying Shampoo) 200 ml Oribe Bright Blonde (Shampoo For Beautiful Color ) 250 ml
Oribe (The Clean se Clarifying Shampoo) 200 ml

Pojdite globoko, očistite lase in lasišče, ne da bi jih prikrajšali. Vulkanski pepel hrani to razstrupljevalno peno, ki odstranjuje umazanijo, maščobe in obloge. Vlasy so obnovljeni in sijoči.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Bright Blonde (Shampoo For Beautiful Color ) 250 ml Oribe Bright Blonde (Shampoo For Beautiful Color ) 250 ml
Oribe Bright Blonde (Shampoo For Beautiful Color ) 250 ml

Bright Blonde šampon za bleščeče blond lase nevtralizira neželene rumene tone blond las in učinkovito pere lase. Lase hidrira, posvetli in jih neguje med pranjem. Vlasy gladi in s tem izboljšuje njegovo združljivost.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Gold Lust šampon ( Repair & Restore Shampoo) 250 ml Oribe Bright Blonde (Shampoo For Beautiful Color ) 250 ml
Oribe Gold Lust šampon ( Repair & Restore Shampoo) 250 ml

Šampon za popravilo Gold Lust je še posebej primeren za poškodovane lase. Učinkovito čisti, pomlajuje, globoko neguje, popravlja in krepi lase od znotraj. Lasem doda optimalno vlago ter normalizira in hidrira lasišče.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Prhljaju Serene Scalp (Balancing Shampoo) 250 ml Oribe Šampon za barvane lase (Shampoo For Beautiful Color) 250 ml
Oribe Prhljaju Serene Scalp (Balancing Shampoo) 250 ml

Šampon proti prhljaju Serene Scalp je primeren za občutljivo lasišče. Lase in lasišče pušča osvežene, zdrave in brez prhljaja. Vlasy nežno opere, pomirja srbenje in draženje.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Šampon za barvane lase (Shampoo For Beautiful Color) 250 ml Oribe Šampon za barvane lase (Shampoo For Beautiful Color) 250 ml
Oribe Šampon za barvane lase (Shampoo For Beautiful Color) 250 ml

Šampon za barvane lase učinkovito opere lase in hkrati zaščiti barvo pred zbledelom. Oribe šampon za barvane lase podaljša učinkovitost vaše barve, pusti lase mehke in sijoče. Popravlja poškodovano strukturo las, vlaži in krepi lase.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe Šampon za vse vrste las Signature (Shampoo) 250 ml Oribe Šampon za barvane lase (Shampoo For Beautiful Color) 250 ml
Oribe Šampon za vse vrste las Signature (Shampoo) 250 ml

Šampon s Signature za vse vrste las je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegova sestava je bogata z vitamini in esencialnimi snovmi, učinkovito opere lase in jih pusti sijoče in mehke. Popravi poškodovano strukturo las, zaščiti njeno površino in na splošno zdravi lase.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis
Oribe (Shampoo For Magnificent Volume ) 250 ml Oribe (Shampoo For Magnificent Volume ) 250 ml
Oribe (Shampoo For Magnificent Volume ) 250 ml

Šampon za spektakularen volumen je bil ustvarjen posebej za potrebe finih las. Vlasy spere, ne da bi jih obremenjeval, Vlasy doda breztežen volumen in sijaj ter poveča njegovo gostoto. Olajša česanje las in jih hidrira.

Partnerska zaloga

Partner: Vivantis