Fiskars škarje PowerGear X Bypass M PX92

Fiskars škarje PowerGear X Bypass M PX92

Številka: 1007086
Škarje Fiskars PowerGear X Bypass M PX92 so čudovito, preprosto in elegantno zasnovane škarje za vsa osnovna vrtnarska dela na vrtu. Celoten opis
34,90 €
27,92 €
-20%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1007086

Predstavitev

Izjemno zmogljive škarje

Škarje Fiskars PowerGear X Bypass M PX92 so preprosto in elegantno zasnovane škarje, primerne za vse osnovna vrtnarska opravila na vrtu. Škarje so izjemno zmogljive, saj boste z njimi lahko brez skrbi rezali tudi sveže veje do debeline 20 mm.

Odlikuje jih patentirani mehanizem PowerGear, ki zagotavlja kar do 3,5-krat lažje rezanje v primerjavi z običajnimi mehanizmi, še posebej v sredini rezanja, kjer je potrebna največja moč.

Obrezovanje je enostavno in čisto, zaradi nelepljivega PTFE materiala, ki je nanešen na zgornje rezilo in zmanjšuje trenje, omogoča lažje rezanje ter čiščenje.

western-digital

FiberComp konstrukcija

Škarje se ponašajo s FiberComp konstrukcijo, ki je izjemno trpežna in lahka. Izdelek ima udoben ročaj SoftGrip™, ki izboljša njegovo ergonomsko obliko in zagotavlja udobje ter varnost pri rokovanju.

Škarje Fiskars PowerGear X Bypass M PX92 so primerne za uporabnike z manjšimi in srednje velikimi dlanmi.

Ne glede na to ali obrezujete grmovnice, sadna drevesa ali odmrle rastlinske ostanke, vas te škarje ne bodo pustile na cedilu.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Debelina vej: 20 mm
  • Teža: 230 g
  • Dolžina: 205 mm

Garancija: 5 let