Lauben Robot Vacuum 15BB Pet robotski sesalnik

Lauben Robot Vacuum 15BB Pet robotski sesalnik

Številka: 3886439
Robotski sesalnik Lauben, zasnovan posebej za živalsko dlako in alergene, primeren za vse vrste tal, vključno s preprogami. Odlikujejo ga 90-min delovanja, samodejno polnjenje, razporejanje, sesanje in brisanje v enem koraku, 5 načinov čiščenja in senzor za ovire. Celoten opis
174,99 €
Dostava Mimovrste
113,74 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 3886439

Predstavitev

Lauben Robot Vacuum 15BB Pet robotski sesalnik

  • Funkciji sesanja in brisanja
  • 90 minut delovanja
  • Z enim polnjenjem lahko očisti površino, veliko do 100 m2 
  • 5 načinov čiščenja
  • Nastavljiv časovnik
Lauben Robot Vacuum 15BB Pet

Samodejno čiščenje brez skrbi

Lauben Robot Vacuum 15BB se lahko spoprime z vsemi vrstami površin in pride do tistih težko dostopnih kotov. Ker je tanek, lahko sesa pod pohištvom, tako da vam nikoli več ne bo treba obremenjevati hrbta. Z dvema vrstama senzorjev (pečina in ovira) je prijazen tudi do sebe in vaše opreme. Načrtujte samodejni začetek čiščenja in ko bo končano, se bo sam vrnil v polnilno postajo. Z daljinskim upravljalnikom ga lahko v celoti upravljate brez potrebe po pametnem telefonu ali posebni aplikaciji.

Lauben sesalnik

Enostaven za uporabo in vzdrževanje

Popolnoma upravljajte robotski sesalnik z daljinskim upravljalnikom, brez potrebe po pametnem telefonu ali posebni aplikaciji. Uporabite ga za izbiro želenega načina ali nastavitev časovnika. Ker je sesalnik brez vrečke, po uporabi preprosto izpraznite posodo za prah ali očistite s krpo za brisanje. Sesalni sistem PetBrushLess® omogoča kratkotrajno delo z dlakami hišnih ljubljenčkov in po končanem čiščenju se sesalnik samodejno vrne v polnilno postajo in se ponovno napolni, pripravljen za naslednji zagon. 

Lauben sesalnik

Vrhunski senzorji

Opremljen je tudi s senzorji, ki preprečujejo padce ali trke. Ko zazna oviro, se upočasni, tako da ni nevarnosti, da bi poškodoval sebe ali vašo opremo. Poleg dobite rezervne stranske krtače, tkanino za brisanje in filter HEPA. Vse kontrole so jasno razložene v video navodilih, ki jih najdete s skeniranjem kode QR.

Lauben sesalnik

5 različnih načinov čiščenja

Samodejni način – primeren za splošno čiščenje, sesalnik samodejno krmari in se prilagaja okolju. Spiralni način – primeren za prostore s pogostejšim pojavljanjem umazanije (predsoba, kuhinja), robot dlje časa čisti posamezen prostor in se premika v spirali, da ujame vso umazanijo. Točkovni način – ta način je zasnovan za čiščenje določenega mesta, kjer je velika koncentracija umazanije. Kotni način – primeren za čiščenje vogalov in vzdolž sten. Način cik-cak – izberite ta način, ko čistite velik odprt prostor brez ovir. Robot se bo gibal cik-cak in postopoma čistil celotno območje.

Lauben čiščenje

Lauben sesalnik

Sistematično gibanje po prostoru

Zagotavlja najboljšo možno učinkovitost čiščenja.

Lauben sesalnik

Sesalni sistem PetBrushless® brez vzdrževanja

Loti se živalske dlake in druge umazanije in se pri tem ne zamaši.

Lauben sesalnik

Načrtovanje delovanja

Prilagodljiv časovnik pomeni, da lahko načrtujete čiščenje, tudi ko vas ni tam, tako da se boste morali vrniti v čist dom.


Lauben sesalnik

Specialist za živalsko dlako in alergene

Zahvaljujoč posebnemu HEPA filtru, ki zajame delce do 0,1 – 0,3 mikrometra, očisti vaš dom vseh alergenov in prahu. V kombinaciji s tehnologijo PetBrushLess® je idealen za ljudi s hišnimi ljubljenčki.

Lauben sesalnik

Za vsako situacijo

Ponaša se s petimi različnimi načini delovanja → samodejni, spiralni, točkovni, kotni in cik-cik način.

Lauben sesalnik

Briše in sesa v enem koraku

Primeren za vse vrste tal.


Priloženi dodatki

  • krpa za brisanje iz mikrovlaken
  • stranska krtača
  • HEPA filter
  • Daljinec

Tehnične podrobnosti

Vrsta sesalnika robotski
Največja glasnost 63 dB
Barva črna
Število načinov čiščenja 5
Prostornina posode za prah 180 ml
Prostornina posode za vodo 65 ml
Čas polnjenja 240–360 min
Čas delovanja 90 min
Mere (V x Š) 7,5 × 32 cm
Teža 3,1 kg

Garancija: 2 leti