Woody risalna dvostranska tabla s poličko Natur, 65 cm
29,99 € 14,55 €

Woody risalna dvostranska tabla s poličko Natur višine 65 cm na eni strani ponuja belo magnetno, na drugi strani pa klasično tablo za risanje s kredami. Opremljena je s priročno odlagalno poličko.

Smoby risalna tabla 2v1, modra
49,99 € 40,98 €

Risalna tabla 2v1 je odličen in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi. Na njej bo otrok lahko pisal, risal in reševal matematične primere. Primerna je tako za predšolske otroke, kot tudi šolarje.

Woody tabla ABC s črkami, z zvitkom papirja in skodelicami
57 € 46,55 €

Dvostranska tabla z nastavljivo višino v praktični izvedbi s palico za zvitek papirja. Na eni strani je zeleno območje za pisanje s kredo, na drugi strani je belo magnetno območje za pisanje z markerjem. Nad ploščo, je vgrajen droga za pritrditev zvitek papirja, ki je lahko odvija in pobarvana na površini, ki jo zagotavljajo krovu plošč. Vključeni so tudi magneti v obliki pisem in skodelice za vodo in barve.

Woody magnetna tabla z ABC, namizna
9,90 € 9,70 €

Obojestranska namizna tabla. Na eni strani je črna površina za pisanje s kredami, na drugi pa bela magnetna za pisanje s posebnim flomastrom. V pakiranju najdete veliko magnetnih črk, številk in znakov za vadbo tvorjenja besed in preprostih matematičnih računskih operacij, poleg tega pa še barvne krede, flomaster in gobica.

Viga lesena magnetna plošča
40,40 € 39,39 €

Ta lesena magnetna plošča ima 2 strani. Ena stran table je črna, nanjo se piše s kredami, druga stran pa je bela, nanjo pa se piše s posebnim pisalom, napisano pa se lahko kasneje pobriše. Magnetna tabla z dodatki je idealen dodatek za otroško sobo.

Smoby šola Smoby
88,20 € 72,98 €

Kulisa učilnice, sestavljen iz kovinskih cevi z dodatki, ki bodo v obliki igre odlično pripravili otroke na tipičen dan v šoli. Vključena je ura, ki se vrti in označuje čas. Obojestranska plošča je na eni strani črna za pisanje s kredo, z obračanjem pa dobite magnetno površino za pisanje z izbrisljivim markerjem.

Unikatoy tabla 40 x 67/86 cm, lesena, set
39,90 € 36,75 €

Unikatoy lesena tabla je nastavljiva po višini. Dimenzije table so 40 × 67 / 86 cm, dimenzije risalne / pisalne površine pa 53,5 × 36 cm. Primerna je za šolarje in predšolske otroke od 3. leta starosti.

Denis TMNT tabla za risanje
15,20 €

Tabla za risanje TMNT blagovne znamke Denis bo navdušila vse oboževalce Ninja želv, ki radi ustvarjajo. Ni primerna za otroke mlajše od 3 let.

Smoby risalna tabla 2v1, roza
49,99 € 40,90 €

Risalna tabla 2v1 je odličen in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki otroški sobi. Na njej bo otrok lahko pisal, risal in reševal matematične primere. Primerna je tako za predšolske otroke, kot tudi šolarje.

Woody magnetna miza z živalmi, dvostranska
17 € 14,55 €

Magnetna dvostranska miza in lesena sestavljanka na temo živali in ljudi v enem. Na eni strani črno območje za pisanje s kredo, na drugi pa belo magnetno območje za pisanje z markerjem. Vsebuje številne kose, iz katerih lahko otroci ustvarijo neskončne različice slik, polnih fantazije.

Unikatoy tabla 40 x 53 / 66 cm, lesena, set
33,90 € 31,16 €

Unikatoy lesena tabla s pripomočki dimenzij 40 × 53 / 66 cm s pisalno / risalno površino 35 × 43 cm je nastavljiva po višini. Primerna je za šolarje in predšolske otroke starosti od 3. leta.

Lamps magnetna tabla Frozen II
10,50 €

Plastična magnetna tabla za risanje v zasnovi priljubljene animirane risanke Frozen 2. Narišite, izbrišite in narišite znova, ne potrebujete nobenih svinčnikov, barvic ali papirja. Ne čakajte ničesar, navdihnite se z motivom Frozen in narišite svoje kraljestvo.

Lamps magnetna tablja Tačke na patrulji
10,50 €

Plastična magnetna tabla za risanje v zasnovi priljubljene animirane risanke Tačke na patrulji. Narišite, izbrišite in narišite znova, ne potrebujete nobenih svinčnikov, barvic ali papirja. Ne čakajte ničesar, navdihnite se z motivom Tačke na patrulji in narišejo svojo zgodbo.