Netatmo termostat z Wi-Fi

Netatmo termostat z Wi-Fi

Številka: 754777
Termostat Netatmo zagotavlja preprosto oddaljeno upravljanje ogrevanja v vašem domu, preko vaše pametne naprave. Zahvaljujoč tej inovativni funkciji, boste lahko prihranili do 25% energetskih stroškov in zmanjšali karbonski odtis. Ponaša se tudi s samodejnim prilagajanjem temperature v prostorih. Celoten opis
190,62 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 754777

Predstavitev

Termostat z Wi-Fi, inovativnega francoskega podjetja Netatmo, je sodoben pripomoček, ki ga boste preprosto vzljubili. Zahvaljujoč vgrajenemu Wi-Fi vmesniku, boste preko svoje pametne naprave (telefon ali tablica) lahko kjerkoli in kadarkoli upravljali termostat, nameščen v vašem domu. Pomagal vam bo pri zmanjševanju energetskih stroškov in posredno poskrbel za zmanjšan karbonski odtis.

Sodobno oblikovan, v minimalističnemu stilu, se odlično poda v vsak prostor. Zahvaljujoč petim priloženim barvnim filtrom, pa se prijetno obarva iz bele v izbrano barvo. Opremljen je s kakovostnim E-ink zaslonom, ki nazorno prikazuje trenutno in želeno temperaturo. Namenjen je stenski namestitvi, omogoča pa tudi prosto prenašanje po prostorih, saj se napaja preko baterij.

Izjemno prilagodljiv termostat bo zahvaljujoč svoji funkcionalnosti, nadomestil večino žičnih in brezžičnih termostatov. Primeren je za povezovanje z ogrevalnimi sistemi na zemeljski plin, kurilno olje ali drva.

Znižajte energijske stroške do 25% in zmanjšajte karbonski odtis

Inovativen pripomoček vam bo pomagal znižati stroške ogrevanja do 25%, hkrati pa bo poskrbel tudi za okolje. S spremljanjem trenutne temperature, na vaši pametni napravi, boste dobili izboljšan vpogled v energetsko porabo in neposreden vpliv na optimizacijo energetskih računov. Na ta način se boste lahko izognili nepotrebnemu ogrevanju (trošenju) in zmanjšali karbonski odtis.

Izjemno priročna sta dva pred nastavljena gumba – Away in Frost-Guard. Prvi omogoča nastavitev optimalne temperature v času, ko ste odsotni od doma. Drugi pa zagotavlja vzdrževanje nastavljene temperature, na nivoju, ki preprečuje zmrzovanje.

Enostavno in hitro oddaljeno upravljanje

Zahvaljujoč vgrajenemu Wi-Fi vmesniku, boste želeno temperaturo na termostatu lahko nastavili kar iz vaše postelje, kavča oz. iz kateregakoli dela sveta. Temperaturo boste lahko preko standardnega spletnega brskalnika upravljali tudi z notesnikom ali osebnim računalnikom. Sedaj se boste iz zimskih počitnic vrnili v prijetno ogret dom ali pa preprečili zamrzovanje vodovodnih cevi v vašem vikendu.

Vzporedno lahko upravljate večje število termostatov, seveda pa termostat lahko nastavljate tudi ročno, neposredno na termostatu.

Optimizacija

Ta inovativen pomočnik se z opazovanjem dnevnih rutinskih opravkov, prilagodi vašim življenjskim navadam in ciklom. Na osnovi zabeleženih podatkov samodejno nastavlja optimalno temperaturo za posamezen del dneva in na ta način skrbi za racionalizacijo energetskih stroškov.

Na voljo vam je brezplačna mobilna aplikacija Netatmo za iOS in Android operacijske sisteme. Upravljanje aplikacije je izjemno preprosto, vendar učinkovito, saj boste temperaturo v prostoru spreminjali s preprostim dotikom na zaslonu. Znotraj aplikacije tudi spremljate zgodovinske preglede in nastavljate časovne intervale.

Vsebina paketa:

  • Termostat Netatmo
  • Wi-Fi izmenjevalnik
  • Komplet za montažo
  • 3 x AAA baterije

Tehnične podrobnosti:

  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n, 2,4 Ghz
  • Avtonomija baterije: 1 leto ob 5 min intervalih odčitavanja
  • Dimenzije: 83 × 83 × 22 mm
  • Temperaturni razpon: od 0° do 50° C
  • Natančnost: 0,5° C

Garancija: 1 leto

Netatmo: termostat