Mattel čaroben medaljon Polly Pocket
11,99 € 10,60 €

Svoji mali princesi prinesite čarobno ogrlico, ki v pravljici o Polly™ lahko lastnika te ogrlice zmanjša na 10 cm. Čudovita sijoča ogrlica ima 3 svetlobne načine.

Rubie's kostum Frozen Fever Anna
35,30 € 27,50 €

Zadnji kos!

Obleci neverjetno oblačilo in postani princesa iz Ledenega kraljestva. Obleka temelji na zasnovi obleke princese Anni iz sveta Disney. Na voljo je v čudoviti modro-zeleni blešči barvi.

MaDe Obleka za pustni karneval - Vila
23,20 €

Olepševalni pustni kostum s pravljičnim motivom. Kostum je v roza barvi. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarodejka
26 €

Naj vaša deklica vsaj za trenutek postane čarodejka. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Obleka za pustni karneval - Piratka
20,80 €

Priplujte na pustno zabavo, kot piratka na valovih morja. Zaradi tega kostuma boste zagotovo opaženi. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

Lamps Set za princeso
8,20 € 6,70 €

Čudovit komplet s krono, čevlji, prstanom, žezlom in uhani za vsako deklico. S temi čudovitimi dodatki deklica postane princesa in lahko zasije na svojem gradu ali pa modni reviji.