Bell osvetlitveni puder Hypoallergenic, za obraz in telo-20%
5,89 €

4,71 €

Odlična cena

Bell HypoAllergenic osvetlitveni puder za obraz in telo s formulo z bisernimi pigmenti koži daje svež, spočit videz, ustvarja naravni sijaj ter mehča kožo. Idealen je za ljudi z občutljivo ali razdražljivo kožo.


Bell Hypoallergenic tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti, št. 01
8,89 €

Tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti Bell HypoAllergenic navidezno zakrije manjše gube in druge kožne nepravilnosti. Zaznamuje ga hranilna formula, ki gladi ter vlaži koži in zagotavlja negovan, svež videz. Ponaša se z učinkovitim vpijanjem sebuma za mat učinek. Odtenek 01 Nude.


Bell Hypoallergenic tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti, št. 03
8,89 €

Tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti Bell HypoAllergenic navidezno zakrije manjše gube in druge kožne nepravilnosti. Zaznamuje ga hranilna formula, ki gladi ter vlaži koži in zagotavlja negovan, svež videz. Ponaša se z učinkovitim vpijanjem sebuma za mat učinek. Odtenek 03 Caramel.


Bell Hypoallergenic tekoči puder z mat učinkom, št. 01
9,89 €

Tekoči puder Bell HypoAllergenic z mat učinkom se pohvali z lahko teksturo brez olj. Njegova uporaba ne otežuje kože in ne maši por. Učinkovito zmanjšuje pore ter prikriva rdečico in ostale nepravilnosti. Ne vsebuje dišav. Odtenek 01 Light Beige.


Bell Hypoallergenic tekoči puder z mat učinkom, št. 02
9,89 €

Tekoči puder Bell HypoAllergenic z mat učinkom se pohvali z lahko teksturo brez olj. Njegova uporaba ne otežuje kože in ne maši por. Učinkovito zmanjšuje pore ter prikriva rdečico in ostale nepravilnosti. Ne vsebuje dišav. Odtenek 02 Natural.


Bell Hypoallergenic tekoči puder z mat učinkom, št. 03
9,89 €

Tekoči puder Bell HypoAllergenic z mat učinkom se pohvali z lahko teksturo brez olj. Njegova uporaba ne otežuje kože in ne maši por. Učinkovito zmanjšuje pore ter prikriva rdečico in ostale nepravilnosti. Ne vsebuje dišav. Odtenek 03 Sunny Beige.


Bell Hypoallergenic tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti, št. 04
8,89 €

Tekoči puder za prekrivanje nepravilnosti Bell HypoAllergenic navidezno zakrije manjše gube in druge kožne nepravilnosti. Zaznamuje ga hranilna formula, ki gladi ter vlaži koži in zagotavlja negovan, svež videz. Ponaša se z učinkovitim vpijanjem sebuma za mat učinek. Odtenek 04 Golden.