Menforsan odstranjevalec madežev in vonja urina
9,90 € 8,88 €

Zadnji kos!

Odstranjevalec bo izredno hitro odstranil madeže in neprijeten vonj urina. Dodani encim bo poskrbel za madeže krvi, sline in drugo organsko umazanijo, ki jo je težko očistiti.

Aminela ekološki odstranjevalec vonjav psov, 250ml
5,69 €

Pripravek za učinkovito odstranjevanje vonja za urin, bruhanje ipd., je primeren za ** razgradnjo organskih nečistoč. Lahko ga uporabite za ** tekstili, oblazinjenje, preproge, tla, posteljnino in zidove. Ne pušča madežev in ima prijeten vonj. Izdelek odobril državni zdravstveni inštitut v Pragi.

MA-FRA specialna ščetka za odstranjevanje dlake
16 € 10,96 €

Specialna krtača za odstranjevanje pasje in mačje dlake proizvajalca MA-FRA Pet-Line je praktična krtača, ki odstrani vse vrste dlak iz tekstila (avto sedeži, vzglavniki, odeje, blazine, pasja ležišča, kavči, tapisoni, tapete, jogiji, …).

Fiory naravno dnevno čistilo za živali Flash&Clean, 500 ml
19,20 € 16,99 €

Odprodaja

Fiory naravno dnevno čistilo za živali Flash&Clean je primerno za dnevno čiščenje pasjih mladičev, odraslih psov in drugih živali. Pršilo nevtralizira neprijetne vonjave in očisti umazanijo.

FURminator Dog&Cat čistilec dlak
29,90 € 28,90 €

Odprodaja

Furminator čistilec dlak je kakovosten in učinkovit pripomoček za vsakodnevno odstranjevanje dlak s tal, preprog, oblačil, pohištva in tkanin.

MA-FRA čistilno sredstvo za odstranjevanje urina, 125 ml-36%
6,72 € 4,29 €

Odprodaja

Kakovostno čistilno sredstvo namenjeno za odstranjevanje madežev urina, bruhanja in izstrebkov ter tudi neprijetneih vonjav. Zaradi svoje zasnove ga je mogoče uporabljati na vseh površinah, kjer se nahajajo madeži.

MA-FRA čistilno sredstvo za tekstil avtomobila, 125 ml-27%
6,72 € 4,89 €

Odprodaja

Čistilno sredstvo za odstranjevanje urina proizvajalca MA-FRA Pet-Line je kakovostno čistilo z aktivno formulo za odstranjevanje madežev z notranjosti avtomobila kot tudi za vse tekstilne površine v domačem okolju.