DBB Remond ročna prsna črpalka za mleko, 120 ml
47,80 €

Priročna prsna črpalka za mleko je opremljena z nastavljivim sesanje in naravnim ritmom sesanja, kot pri otroku. Silikonski nastavek z masažnimi mehurčki spodbuja proizvodnjo mleka. Popolnoma sterilizirana.

ZOPA ročna prsna črpalka Basic
27,25 € 26,10 €

ZOPA ročna prsna črpalka materinskega mleka Basic s 3D tehnologijo sesanje, ki je odlična in unikatna tehnologija, katera posnema naravno sesanje otroka. Zagotavlja maksimalno učinkovitost in neboleče sesanje. Za udobno držanje ima komplet dodelan sesalni ročaj in silikonsko površino, ki pripomore k dobri drži in nezdrsljivosti. Prsna črpalka je združljiva z AVENT steklenicami.

Nuvita ročna prsna črpalka mleka
32,20 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje.

Nuvita ročna prsna črpalka Twist
39,90 €

Nuvita ročna prsna črpalko materinega mleka Twist je idealna rešitev za hranjenje otroka z materinim mlekom, tudi takrat, ko niste z njim. Ponuja enostavno uporabo, udoben silikonski nastavek za prsi, enostavno odstranjevanje in pranje. V komplet je tudi otroške steklenica.

TrueLife Nutrio BP Manual - ročna črpalka
39,99 € 27,80 €

Praktična ročna črpalka za dojenje, od znamke TrueLife, ponuja do 2 stopnji sesalnega taka. Črpalka s 100% silikonskim nastavkom, brez BPA, navdušuje s premium dizajno, ki simulira dojenje in enostavno vzdrževanje.