Gorenje NRK6192AXL4 prostostoječi kombinirani hladilnik

NRK6192AXL4 Znamka: Gorenje Naša številka: 2506984

Novo

Gorenje NRK6192AXL4 prostostoječi kombinirani hladilnik

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik NRK6192AXL4 ima 203 litre prostornine hladilnega dela in 99 litrov zamrzovalnega dela. Spada v energijski razred A++. Celoten opis

460.91

629,90 € Vključno z DDV
460,91 €
-26%

Naša številka: 2506984

Predstavitev

Opis artikla

Gorenje NRK6192AXL4

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ se ponaša s skupno uporabno prostornino 302 litrov, ki je razdeljena na 203 litre hladilnega in 99 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, 2 predala ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali. Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije. 


AdaptTech tehnologija

Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

AdaptTech tehnologija

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti. 

IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

CrispZone

CrispZone

Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Za preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti bo poskrbel sistem HumidityControl. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov.

Convert FreshZone

Convert FreshZone

Gorenje hladilnik ima poseben predal Convert FreshZone, ki ga lahko hitro in preprosto spremenite iz predala za ribe in meso v predal za sadje in zelenjavo. Tako boste vedno imeli na voljo predal za shranjevanje svežih živil.

LedLight

LedLight

Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Slot-in

Slot-in

Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.


EcoMode

EcoMode

V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

Držalo za steklenice

Držalo za steklenice

Hladilnik ima posebno držalo za steklenice, ki bo poskrbelo, da jih boste zlahka pospravili in dosegli. Tako vam ne bodo zavzemale prostora, namenjenega shranjevanju drugih živil.

FastFreeze

FastFreeze

Funkcija omogoča hitro zamrzovanje pri –24 °C, s čimer ohrani večino mineralov v hrani. Po 2 dneh se bo funkcija samodejno izklopila, temperatura pa se bo povrnila na normalno.

SensoTech Switch

SensoTech Switch

Za enostavno upravljanje nastavitev bo poskrbel LED zaslon. Z držanjem tipke s simbolom °C za 2 sekundi, boste lahko enostavno izbirali med predelki in nastavili želeno temperaturo.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 185 × 59,2 cm
Material vrat jeklo
Barva siva
Klimatski razred SN, N, ST, T
Skupna prostornina 302 l
Prostornina hladilnega dela 203 l
Prostornina zamrzovalnega dela 99 l
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24 h
Zaslon LED
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev LED
Glasnost 38 dB
Teža 71,5 kg

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A++ Podatkovna kartica
Vrsta hladilnika prostostoječi
Barva siva
Višina 185 cm
Skupna prostornina 302 l
Prostornina hladilnika 203 l
Prostornina zamrzovalnika 99 l
Glasnost 38 dB
Zamrzovalnik da
Umestitev zamrzovalnika Spodaj
Zaslon da
Število polic v hladilniku 4
Število predalov v zamrzovalni 3
Osvetlitev LED
Klimatski razred SN/N/ST/T
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24h
Širina 60 cm
Globina 59.2 cm