Beko RDSA310M30WN kombinirani hladilnik

Beko RDSA310M30WN kombinirani hladilnik

Številka: 2935675
Prostostoječi hladilnik Beko RDSA310M30WN z zamrzovalnikom zgoraj se ponaša s samodejnim odtajevanjem hladilnega dela, tremi prilagodljivimi steklenimi policami, tremi policami v predelu vrat, predalom za sadje in zelenjavo ter priročnim zamrzovalnikom, zaradi katerih bodo vaša živila skrbno in varno shranjena. Nahaja se v energijskem razredu F. Celoten opis
314,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2935675

Predstavitev

Beko RDSA310M30WN kombinirani hladilnik


Prostostoječi hladilnik Beko RDSA310M30WN se ponaša s samodejnim odtajevanjem hladilnega dela, tremi prilagodljivimi steklenimi policami, tremi policami v predelu vrat, predalom za sadje in zelenjavo ter priročnim zamrzovalnikom zgoraj, zaradi katerih bodo vaša živila skrbno in varno shranjena. Nahaja se v energijskem razredu F, glasnost njegovega delovanja pa znaša 38 dB. Možnost zamenjave strani odpiranja vrat omogoča prilagajanje vsakemu prostoru.

Beko

Ključne lastnosti

Jasen pregled vsebine

Včasih je v hladilniku težko videti vse, še posebej v kotih in zadaj. Z Led Illumination® je hladilnik na vrhu in na vsakem stojalu osvetljen z LED lučmi, tako da lahko jasno vidite celotno vsebino. Poleg tega je LED razsvetljava bolj energetsko učinkovita od običajne

Smer odpiranja vrat prilagodite postavitvi kuhinje 

Stran za odpiranje vrat hladilnika je odvisna od postavitve kuhinje. Z vrtljivimi vrati lahko tečaje postavite tako levo kot desno, tako da se sami odločite, v katero smer se vrata odprejo. Če želite ustvariti še več prostora za hlajenje, lahko dva hladilnika postavite drug ob drugega in vrata enega od njih obrnete.

Izredno trpežne steklene plošče

Zahvaljujoč varnostnemu steklu ne skrbite, če želite v hladilnik postaviti ogromen in težak kozarec. Kaljene varnostne steklene plošče lahko nosijo do 25 kg teže. So bolj odporne na praske in razpoke kot neobdelano steklo, zato lahko nanje brez težav položite težke stvari.

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Položaj zamrzovalnika zgoraj
Energijski razred F
Prostornina hladilnega dela 237 l
Prostornina zamrzovalnega dela 69 l
Glasnost 38 dB
Barva bela
Dimenzije (V x Š x G) 175 × 59,5 × 59,2 cm
Upravljanje mehansko
Smer odpiranja vrat desno/levo
Shranjevanje ob izpadu električne energije 19 h
Zmogljivost zamrzovanja 4 kg/24 h
Letna poraba električne energije 260 kWh
Klimatski razzred SN-ST

Garancija: 2 leti