ESET protivirusna zaščita NOD32 Antivirus OEM, 1 leto

ESET protivirusna zaščita NOD32 Antivirus OEM, 1 leto

Številka: 603576
Odlična cena
Osnovna Windows zaščita pred virusi in drugimi spletnimi škodljivci. ESET NOD32 Antivirus nudi prilagodljivo spletno zaščito, ki ne bo ovirala delovanja vaše naprave. Celoten opis
26,99 €
Vključno z DDV
24,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

v trgovini
Trgovine
 

Številka: 603576

Predstavitev

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus nudi zaščito vsem uporabnikom interneta, ki cenijo dobro razmerje med zaznavo, hitrostjo in uporabnostjo. Program je združljiv z najnovejšimi različicami operacijskega sistema Windows 10 in ne upočasnjuje delovanja naprav.

Na voljo v slovenščini in 30 drugih jezikih. Vsem uporabnikom je dostopna brezplačna tehnična podpora prek e-pošte in telefona.

western-digital
western-digital

Učinkovita spletna zaščita

NOD32 Antivirus je že vrsto let eden izmed najbolj priljubljenih protivirusnih programov. Zagotovljena vam je:

  • Varna uporaba svetovnega spleta: novi NOD32 vključuje tudi zaščito pred skriptnimi napadi in zlonamerno programsko kodo, ki šifrira vaše datoteke in v zameno za njih zahteva odkupnino.
  • Nemoteno delovanje sistema: program je optimiziran za hitrost in učinkovitost brez nepotrebnega trošenja sistemskih sredstev.
  • Neovirano igranje iger: modul Način za igranje še dodatno zmanjša število motenj zaradi protivirusnega programa.
  • Enostavna uporaba: uporabljate lahko optimizirano nastavitev programa, ali pa si ga prilagodite po želji s pomočjo več kot 150 nastavitev.
Licenca: 1 leto

Video predstavitev