Banquet čajnik z žvižgom Sun Flower, smetanova, 3 l
25,60 € 23,70 €

Zadnji kos!

Banket emajliran čajnik z žvižgom Banquet s sončničnim motivom, je izdelan iz jeklene obdelave z dvema slojema emajlirane prevleke. Idealen je za pripravo tople vode za čaj, ta posoda bo služila tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Kela čajnik VARUS, nerjaveče jeklo, 3 l, siv
40,81 €

Čajnik Kela Varus iz nerjavečega jekla (3 l) v sivi različici je klasičen varen čajnik v tradicionalnem, in brezčasnem dizajnu. Ta čajnik se odlično prilega vsaki kuhinji. Uporabljate jo lahko na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijo. Odlikuje ga v kakovostna obdelava iz nerjavečega jekla in je enostaven za uporabo, gumirani ročaj pa poskrbi za udobno postrežbo in varnost.

Lamart Argent čajnik LT7006, 3 l
19,32 €

Piskajoči vreli kotliček od znamke Lamart je primeren za vse vrste štedilnikov vključno z indukcijskim. Narejena je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, njegovi ročaji pa iz trpežne plastike. Plastični odstranljivi pokrov omogoča enostavno čiščenje.

Banquet čajnik z žvižgom Lavender, smetanova, 3 l
25,60 € 23,70 €

Banket emajliran čajnik z žvižgom Banquet z motivom lavande, je izdelan iz jeklene obdelave z dvema slojema emajlirane prevleke. Idealen je za pripravo tople vode za čaj, ta posoda bo služila tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Banquet čajnik z žvižgom Poppy, smetanova, 2,2 l
19,70 € 18,50 €

Dodelan čajnik v smeranovi barvi z žvižgom, prihaja iz blagovne znamke Banquet ter ima čudovit motiv maka na jeklenem predelu, hkrati ima tudi dva sloja emajlirane prevleke. Idealen za pripravo tople vode za čaj, lahko pa služi tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Kela čajnik Varus, 3 l
43,04 € 37,11 €

Kettle čajnik je iz nerjavečega jekla. Ima gumirane ročaje za udoben prijem. Poleg tega pa sproža zvočni signal, ko začne voda vreti.