Lamart čajnik Lumier - LT7003, 2 L
15,90 € 8,67 €

Eleganten čajnik iz nerjavečega jekla s prostornino 2 l. Gumirani ročaj omogoča udoben prijem. Primeren je za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Kela čajnik VARUS, nerjaveče jeklo, 3 l, siv
40,81 €

Čajnik Kela Varus iz nerjavečega jekla (3 l) v sivi različici je klasičen varen čajnik v tradicionalnem, in brezčasnem dizajnu. Ta čajnik se odlično prilega vsaki kuhinji. Uporabljate jo lahko na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijo. Odlikuje ga v kakovostna obdelava iz nerjavečega jekla in je enostaven za uporabo, gumirani ročaj pa poskrbi za udobno postrežbo in varnost.

Banquet čajnik Metallic, 2,7 l
19,90 € 17,90 €

Kovinski čajnik iz nerjavnega jekla s prostornino 2,7 litra. Z njim lahko kuhate kavo ali čaj kadarkoli, ne glede na vrsto štedilnika, ki ga uporabljate. Primeren je tudi za indukcijski štedilnik.

Lamart Argent čajnik LT7006, 3 l
19,32 €

Piskajoči vreli kotliček od znamke Lamart je primeren za vse vrste štedilnikov vključno z indukcijskim. Narejena je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, njegovi ročaji pa iz trpežne plastike. Plastični odstranljivi pokrov omogoča enostavno čiščenje.

Banquet čajnik iz nerjavečega jekla ADVANTAGE 1,7 l
11,80 € 11 €

Banket Kotliček iz nerjavečega jekla GRANITE Brown/rjava 1,7 litra vode bo postala sestavni del vsakega doma. Kotliček je izdelan iz nerjavečega jekla z zložljivim plastičnim ročajem. Kotliček je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Kela čajnik Varus, 3 l
43,04 € 37,11 €

Kettle čajnik je iz nerjavečega jekla. Ima gumirane ročaje za udoben prijem. Poleg tega pa sproža zvočni signal, ko začne voda vreti.

Banquet čajnik iz nerjavečega jekla HOME Coll. 2 l
15,40 € 14,60 €

Banket čajnik iz nerjavečega jekla HOME Coll. 2-litrski čajnik bo postal sestavni del vsakega doma. Čajnik je izdelan iz nerjavečega jekla z bakelitnim ročajem. Kotliček je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Banquet čajnik Corso, 2,6 l
12,50 € 11 €

Čajnik s prostornino 2,6 litrov je primeren za različne vrste štedilnikov, tudi za indukcijsko ploščo. Narejen je iz nerjavečega jekla s sijočo površino, ročaj pa iz trpežne plastike.