Tefal Ingenio igle za koruzne storže K2070114
11,90 € 8,55 €

Zadnji kos!

Set igel za koruzo vsebuje štiri pare. Igle vam bodo olajšale delo pri peki koruze na žaru ali ognju ter pri konzumiranju priljubljene zelenjave. Pripomočki Ingenio so trpežni, bolj trdni in imajo dolgo življenjsko dobo.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,40 cm, 4 kosi
6,60 €

S kakovostnim iglami za žar boste pripravili izvrstno pečeno jed iz žara. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo, 20 cm, 6 kosov
6,21 €

Sezona žara je, zato boste prav gotovo potrebovali kakovostna nabodala za dobro pripravljeno sočno meso. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.

Kolimax set ravnih igel za žar, nerjaveče jeklo,30 cm, 6 kosov
6,60 €

Zakurite žar na vašem vrtu ter pripravite sočna nabodala s pomočjo kakovostnih igel. Njihova površina je polirana – na voljo je v visokem sijaju, zato se zlahka opere, nanje pa se povsem preprosto namesti vaše najljubše meso in zelenjava. Igle Kolimax so ** ravne **, kar zagotavlja, da meso ne deluje spontano in zato ** ne gori z ene strani **.