Previjalne torbe

Dobavitelj: Mimovrste

Previjalna torba mora biti dovolj velika za rezervne pleničke, otroške robčke, puder ali kremo in otroško stekleničko. V večje torbe lahko shranite tudi manjšo malico in previjalno podlogo. Lahko vsebuje tudi poseben žep ali vrečko za umazane pleničke. Priporočljivo je, da je torba izdelana iz čvrstega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje in nepremočljiv.

Prikaži več

Previjalna torba za voziček

Previjalna torba za voziček je zasnovana tako, da jo lahko pritrdimo na ročaj vozička marele ali otroškega vozička s košaro. Po videzu spominja na žensko torbico, opremljena je z ramenskim pasom. Notranjost je prilagojena potrebam dojenčka in mamice. Praviloma vključuje žep za shranjevanje pleničk za enkratno uporabo, žep za stekleničko, žep za negovalno kremo in večji predel za rezervna oblačila.

Previjalni nahrbtnik

Previjalni nahrbtnik lahko nosite na hrbtu, hkrati omogoča pritrditev na ročaj vozička. Previjalni nahrbtnik ima več ločenih notranjih in zunanjih žepov. Žepi so prilagojeni za shranjevanje otroških pleničk, stekleničke, kreme in drugih potrebščin. Nekateri modeli imajo tudi posebno termo prevleko.

Velika previjalna torba za cel dan

V veliko previjalno torbo lahko shranite potrebščine za cel dan. Največje torbe imajo širino in višino približno 50 cm. Brez večjih težav lahko sprejmejo 8 pleničk, 2 steklenički za mleko, otroški termo posodo, otroško prehrano, rezervna oblačila, previjalno podlogo in prigrizke za odrasle.

Nepremočljive previjalne torbe

Previjalna torba je lahko izdelana iz nepremočljivega materiala. Takšna torba je odlična za deževne dni, saj nekateri dežni plašči za vozičke ne prekrivajo torbe. Vodoodporne previjalne torbe se izdelujejo iz neoprena, usnja ali umetnega usnja.

Previjalne torbe iz tekstila

Previjalne torbe iz tekstila so lahke in jih lahko brez težav zložimo. Lahko vsebujejo tudi stransko ojačitev. Torbe so običajno narejene iz poliestra, ki je praktičen in enostavno ga lahko očistimo.

Praktični dodatki previjalnih torb

 • Previjalna podloga
 • Predel s termo prevleko za stekleničko z možnostjo pritrditve na voziček
 • Predel za pleničke ali umazana oblačila z ločenim zapiranjem
 • Škatlica za dudo
 • Nepremočljiv predal (lahko se uporablja npr. za dokumente)
 • Obroček za enostavno pritrditev igrač
 • Dobavitelj
  Mimovrste
  ×
-25%
Badabulle previjalna torba Multipocket, črna
80x

Badabulle previjalna torba Multipocket

42,19 €
31,50 €

Torba za previjanje Badabulle Multipocket je praktična pomoč na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Pritrdite jo lahko na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
PacaPod CROYDE torbica, črna

PacaPod CROYDE torbica

175,60 €
161,09 €
Zadnji kos!

Croyde je odlična torbica za vikend izlete ali daljša potovanja. Usnjeni dodatki in pozlačeni dekorativni elementi odlikujejo to torbico in ji nudijo brezčasen izgled. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

Dostava Mimovrste
Little Company previjalni nahrbtnik Riga Perfo cognac, rjav
5x

Little Company previjalna torba Riga

88,71 €
82,32 €
Zadnji kos!

Previjalna torba Riga je okrašena z zanimivimi detajli, je robustnega videza in zelo praktična. Vsebuje veliko prostora in je opremljena s številnimi manjšimi predelki, v katere lahko shranite vse potrebno za nego otrok.

Dostava Mimovrste
Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček, siv
16x

Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček

28,90 €
25,90 €
Zadnji kos!

Organizator je primeren za otroške vozičke Babymoov. Izotermični žep za otroško stekleničko ali pijačo za mamico. Velik shranjevalni prostor z zadrgo. V notranjosti sta 2 mrežasta žepa. Velik žep z zadrgo na zunanji strani. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička ali jo nosite čez ramo.

Dostava Mimovrste
-16%
Babymoov previjalna torba Baby Style, rdeča
245x

Babymoov Previjalna torba Baby Style

59,99 €
49,90 €

Kolekcija previjalnih torb Baby Style je zasnovana za sodobne mamice, ki imajo vse kar njihov dojenček potrebuje, lično in varno spravljeno ter takoj na dosegu roke. Prostorna torba s toplo flis odejico, previjalno podlogo, termo vrečko za stekleničko, torbico za dudo in vrečko za umazane plenice ima nastavljive pasove, ki ustrezajo vsakemu vozičku.

Dostava Mimovrste
-49%
Hauck previjalna torba City, črna
2x

Hauck previjalna torba City

41,99 €
21,25 €
Zadnji kos!

Kakovostna previjalna torba Hauck City ima poleg veliko shranjevalnega prostora dodano tudi previjalno podlogo.

Dostava Mimovrste
-17%
Skip hop previjalna torba Duo Signature, črna
52x

Skip hop previjalna torba Duo Signature

75,96 €
62,68 €
Zadnji kos!

Sodobno oblikovana previjalna torba Duo Signature je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami.

Dostava Mimovrste
Babymoov Essential Bag previjalna torbica, Smokey
4x

Babymoov Essential Bag previjalna torbica

83 €
Zadnji kos!

Torba za previjanje Essential Bag je brilijantna in bogato opremljena torba za cel dan. Opremljena z veliko pregrad in žepov.široko paleto osnovnih dodatkov.

Dostava Mimovrste
-38%
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

95,90 €
58,68 €
Odprta embalaža

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem, prav tako lahko snamete snemljivo previjalno podlogo, ki vam zagotavlja higienično previjanje otroka na katerem koli mestu. Nahrbtnik ima prostornina 36 litrov. Artikel ima odprto embalažo in je poškodovan. Poškodbe so razvidne iz priloženih fotografij, cena pa je dodatno znižana.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Molly univerzalen previjalni nahrbtnik, Bird
29x

KinderKraft Molly univerzalen previjalni nahrbtnik

40,70 €
38,28 €

Univerzalen in modni nahrbtnik Kinderkraft Molly je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. Ponuja 14 praktičnih žepov, skupaj s posebnimi žepi za mokre robčke, termo žepe in neprepustne žepe za mokre plenice ali umazana oblačila.

Dostava Mimovrste
-16%
Canpol babies LADY MUM previjalni nahrbtnik, rdeč
63x

Canpol babies LADY MUM previjalni nahrbtnik

51,90 €
43,24 €

Previjalni nahrbtnik iz serije „Lady Mum“ je bil zasnovan posebej za aktivne matere, ki se radi počutijo elegantno. Nahrbtnik je velik, dovolj za vse potrebne stvari za sprehod ali potovanje. Mame bodo zagotovo cenile velik večnamenski prostor v nahrbtniku. Elegantna, praktična in opremljena previjalna torba, znamke Canpol babies, za aktivne matere. Idealno za sprehode, ko morate imeti vse pregledno pripravljeno in pri roki. Lahko ga pritrdite tudi na voziček.

Dostava Mimovrste
KinderKraft MOONPACK black nahrbtnik za na voziček

KinderKraft MOONPACK black nahrbtnik za na voziček

31,40 €
30,05 €

Praktičen nahrbtnik za voziček Moonpack znamke Kinderkraft je idealni sopotnik na izletih in sprehodih. Prostorni nahrbtnik ima 9 žepov in ga lahko obesite na voziček ali uporabljate samostojno kot nahrbtnik. Zato boste imeli pri roki vse, kar potrebujete za družinski izlet ali sprehod.

Dostava Mimovrste

Previjalne torbe

Previjalne torbe so opremljene s sponkami in dodatki za pritrditev na voziček. Vodoodporne torbe so praviloma izdelane iz usnja, imitacije usnja ali neoprena, previjalni nahrbtnik pa lahko vzamete na potovanje tudi brez otroškega vozička. Ključnega pomena je velikost torbe, razporeditev žepov in dodatki v obliki predela s termo prevleko za stekleničko, škatlice za dudo ali predela za umazana oblačila ali pleničke.

Kaj ne sme manjkati v previjalni torbi?

Vsaka previjalna torba mora vsebovati pleničke, otroške robčke, stekleničko za pijačo in previjalno podlogo. Zelo prav vam bodo prišle tudi nepremočljive vrečke za umazane stvari, rezervna duda in majhna igrača. V izolirne ovoje lahko shranite tople jedi in napitke.