Previjalna torba mora biti dovolj velika za rezervne pleničke, otroške robčke, puder ali kremo in otroško stekleničko. V večje torbe lahko shranite tudi manjšo malico in previjalno podlogo. Lahko vsebuje tudi poseben žep ali vrečko za umazane pleničke. Priporočljivo je, da je torba izdelana iz čvrstega materiala, ki je enostaven za vzdrževanje in nepremočljiv.

Prikaži več

Previjalna torba za voziček

Previjalna torba za voziček je zasnovana tako, da jo lahko pritrdimo na ročaj vozička marele ali otroškega vozička s košaro. Po videzu spominja na žensko torbico, opremljena je z ramenskim pasom. Notranjost je prilagojena potrebam dojenčka in mamice. Praviloma vključuje žep za shranjevanje pleničk za enkratno uporabo, žep za stekleničko, žep za negovalno kremo in večji predel za rezervna oblačila.

Previjalni nahrbtnik

Previjalni nahrbtnik lahko nosite na hrbtu, hkrati omogoča pritrditev na ročaj vozička. Previjalni nahrbtnik ima več ločenih notranjih in zunanjih žepov. Žepi so prilagojeni za shranjevanje otroških pleničk, stekleničke, kreme in drugih potrebščin. Nekateri modeli imajo tudi posebno termo prevleko.

Velika previjalna torba za cel dan

V veliko previjalno torbo lahko shranite potrebščine za cel dan. Največje torbe imajo širino in višino približno 50 cm. Brez večjih težav lahko sprejmejo 8 pleničk, 2 steklenički za mleko, otroški termo posodo, otroško prehrano, rezervna oblačila, previjalno podlogo in prigrizke za odrasle.

Nepremočljive previjalne torbe

Previjalna torba je lahko izdelana iz nepremočljivega materiala. Takšna torba je odlična za deževne dni, saj nekateri dežni plašči za vozičke ne prekrivajo torbe. Vodoodporne previjalne torbe se izdelujejo iz neoprena, usnja ali umetnega usnja.

Previjalne torbe iz tekstila

Previjalne torbe iz tekstila so lahke in jih lahko brez težav zložimo. Lahko vsebujejo tudi stransko ojačitev. Torbe so običajno narejene iz poliestra, ki je praktičen in enostavno ga lahko očistimo.

Praktični dodatki previjalnih torb

  • Previjalna podloga
  • Predel s termo prevleko za stekleničko z možnostjo pritrditve na voziček
  • Predel za pleničke ali umazana oblačila z ločenim zapiranjem
  • Škatlica za dudo
  • Nepremočljiv predal (lahko se uporablja npr. za dokumente)
  • Obroček za enostavno pritrditev igrač
-25%
previjalna torba Multipocket, črna
79x

Badabulle previjalna torba Multipocket

42,19 €
31,50 €

Torba za previjanje Badabulle Multipocket je praktična pomoč na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Pritrdite jo lahko na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
PacaPod CROYDE torbica, črna

PacaPod CROYDE torbica

175,60 €
161,09 €
Zadnji kos!

Croyde je odlična torbica za vikend izlete ali daljša potovanja. Usnjeni dodatki in pozlačeni dekorativni elementi odlikujejo to torbico in ji nudijo brezčasen izgled. Nahrbtnik je odličen dodatek s katerim se boste počutili izjemno.

Dostava Mimovrste
Babymoov Essential Bag previjalna torbica, Smokey
4x

Babymoov Essential Bag previjalna torbica

83 €
Zadnji kos!

Torba za previjanje Essential Bag je brilijantna in bogato opremljena torba za cel dan. Opremljena z veliko pregrad in žepov.široko paleto osnovnih dodatkov.

Dostava Mimovrste
PacaPod Firence Pack torba, rjava

PacaPod Firence Pack torba, rjava

189,90 €
187,63 €

Eleganten in moden nahrbtnik ter torba v enem Firenze Pack znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik, siv

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik

127,80 €

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey
2x

Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey

69,39 €

Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey – prostorna previjalna torba z bogato opremo (termični ovitek, blazinica za previjanje, torbica za plenice, etui za dudko). Moderna, praktična in pregledna. – Material: poliester.

Dostava Mimovrste
Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva
19x

Bo Jungle previjalna torba B-City

47,07 €

Bo Jungle previjalna torba B-City – je praktična torba, primerna za vsak stil, z veliko opreme. Previjalna blazina, steklenica z ovitkom, prostor za shranjevanje dud, vrečka z možnostjo zapiranja, flis odeja in številni žepi.

Dostava Mimovrste
Babymoov previjalna torba Trendy Bag Dotwork
4x

Babymoov previjalna torba Trendy Bag Dotwork

62,41 €

Babymoov previjalna torba Style Bag DOTWORK z veliko žepov in opreme (blazinica za previjanje, termo paket, torba, ki jo je mogoče zapirati, etui za dudko). Enostavno zapenjanje na zadrgo, praktična in moderna.

Dostava Mimovrste
PacaPod Hartland Pack nahrbtnik, črn

PacaPod Hartland Pack nahrbtnik

150,30 €
148,23 €

Eleganten in moden nahrbtnik Hartland Packznamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste

Previjalne torbe

Previjalne torbe so opremljene s sponkami in dodatki za pritrditev na voziček. Vodoodporne torbe so praviloma izdelane iz usnja, imitacije usnja ali neoprena, previjalni nahrbtnik pa lahko vzamete na potovanje tudi brez otroškega vozička. Ključnega pomena je velikost torbe, razporeditev žepov in dodatki v obliki predela s termo prevleko za stekleničko, škatlice za dudo ali predela za umazana oblačila ali pleničke.

Kaj ne sme manjkati v previjalni torbi?

Vsaka previjalna torba mora vsebovati pleničke, otroške robčke, stekleničko za pijačo in previjalno podlogo. Zelo prav vam bodo prišle tudi nepremočljive vrečke za umazane stvari, rezervna duda in majhna igrača. V izolirne ovoje lahko shranite tople jedi in napitke.