• Barva
    siva
    ×
-23%
Badabulle previjalna torba Multipocket, siva
74x

Badabulle previjalna torba Multipocket

42,19 €
32,26 €
Zadnji kos!

Torba za previjanje Badabulle Multipocket je praktična pomoč na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Pritrdite jo lahko na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
-32%
Badabulle previjalna torba BOHO Grey, siva
75x

Badabulle previjalna torba BOHO

39,40 €
26,63 €

Previjalna torba BOHO Badabulle je praktičen pomočnik na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
Tinéo previjalna torba
5x

Tinéo previjalna torba

48,26 €
Zadnji kos!

Previjalna torba, od znamke Tineo, ima veliko število žepov, s katerimi lahko vse organizirate. Nahrbtnik je opremljen z ročaji za varno pritrditev na voziček.

Dostava Mimovrste
PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik, siv

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik

127,25 €
Zadnji kos!

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
Babymoov previjalna torba Urban Bag SMOKEY
39x

Babymoov previjalna torba Urban Bag SMOKEY

45,86 €
41,44 €

Babymoov previjalna torba Urban Bag SMOKEY s steklenico, previjalno podlogo in dvema praktičnima ovitkoma. Sodoben in praktičen izgled, Dimenzije: 28 × 12,5 × 44 cm. – Material: poliester.

Dostava Mimovrste
Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček, siv
15x

Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček

28,90 €
26,91 €

Organizator je primeren za otroške vozičke Babymoov. Izotermični žep za otroško stekleničko ali pijačo za mamico. Velik shranjevalni prostor z zadrgo. V notranjosti sta 2 mrežasta žepa. Velik žep z zadrgo na zunanji strani. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička ali jo nosite čez ramo.

Dostava Mimovrste
PacaPod torba organizator, siva
2x

PacaPod torba organizator, siva

22,02 €

Eleganten spreminjajoči se organizator znamke PacaPod se zlahka pritrdi na ročaj vozička s praktično sponko. V notranjosti organizatorja najdete žepke za plenice, robčke za nego in druge potrebščine. Če organizatorja, ki se spreminja ne potrebujete takoj, ga lahko preprosto zložite tako, da zasede najmanj prostora.

Dostava Mimovrste
-22%
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, siv
19x

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik

99,90 €
77,53 €

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Tako lahko enostavno pridete do prigrizka za vašega pobalina, ob tem pa vam ni treba prebrskati celega nahrbtnika. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice zagotavljajo visoko udobje pri nošenju. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem, prav tako lahko snamete snemljivo previjalno podlogo, ki vam zagotavlja higienično previjanje otroka na katerem koli mestu. Nahrbtnik ima prostornina 36 litrov.

Dostava Mimovrste
Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey
2x

Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey

69,30 €

Babymoov previjalna torba Trendy Bag Smokey – prostorna previjalna torba z bogato opremo (termični ovitek, blazinica za previjanje, torbica za plenice, etui za dudko). Moderna, praktična in pregledna. – Material: poliester.

Dostava Mimovrste
-16%
Canpol babies previjalna torba LADY MUM, siva
59x

Canpol babies previjalna torba LADY MUM

51,90 €
43,55 €

Previjalna torba iz serije „Lady Mum“ je bila zasnovana posebej za aktivne mame, ki se rade počutijo elegantno. Torba je dovolj velika za vse potrebne stvari, ki jih potrebujete na sprehodu ali potovanju. Mame bodo zagotovo navdušene nad vsestranskim prostorom v torbi. Elegantna, praktična in priročna previjalna torba blagovne znamke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za sprehode, kjer morate imeti vse vedno pri roki. Lahko jo pripnete tudi na voziček.

Dostava Mimovrste
-27%
Skip hop previjalna torba Duo Signature, siva
52x

Skip hop previjalna torba Duo Signature

75,96 €
54,74 €

Sodobno oblikovana previjalna torba Duo Signature je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami.

Dostava Mimovrste
Bo Jungle previjalna torba B-City Grey, siva
18x

Bo Jungle previjalna torba B-City

47,01 €

Bo Jungle previjalna torba B-City – je praktična torba, primerna za vsak stil, z veliko opreme. Previjalna blazina, steklenica z ovitkom, prostor za shranjevanje dud, vrečka z možnostjo zapiranja, flis odeja in številni žepi.

Dostava Mimovrste