Prenosne posteljice

Barva: siva

  • Barva
    siva
    ×
Hauck Sleep N Play Go Plus potovalna postelja, siva
1x

Hauck Sleep N Play Go Plus potovalna postelja

51,92 €

Potovalna posteljica Sleep N Play Go Plus, znamke Hauck, je odličen spremljevalec za vikend izlet, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo.

Dostava Mimovrste
-20%
KinderKraft Neste UP otroška posteljica, melange
24x

KinderKraft Neste UP otroška posteljica

111,10 €
87,90 €
Odlična cena

Otroška posteljica 3 v 1 Kinderkraft Neste Up se preprosto spremeni v posteljico za k postelji staršev, v samostojno posteljico ali kot potovalno posteljico. Ponuja robustno jekleno konstrukcijo, 5 nivojev višine in 2 položaja naklona podloge. Posteljice bodo veseli tako aktivni starši, ki veliko potujejo kot tudi doječe matere, čigar otroci se ponoči velikokrat prebudijo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Neste Air otroška posteljica, grey

KinderKraft Neste Air otroška posteljica

129,60 €
112,90 €
Odlična cena

Otroška posteljica 3 v 1 Kinderkraft Neste Air se preprosto spremeni v dodatno ležišče za k postelji staršev, v samostojno posteljico ali kot potovalno posteljico. Ponuja robustno jekleno konstrukcijo, 5 nivojev višine in 2 položaja naklona podloge. Posteljice bodo veseli tako aktivni starši, ki veliko potujejo kot tudi doječe matere, katerih otroci se ponoči velikokrat prebudijo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroška postelja UNO Grey, siva
2x

KinderKraft otroška postelja UNO

104,90 €
Zadnji kos!

Bližina staršev je za otroke najpomembnejša, še posebej v prvih dneh življenja. Otroška postelja UNO je odlična rešitev za tiste, ki cenijo udobje otrokove bližine in si želijo spremljati vsak trenutek njegovega razvoja.

Dostava Mimovrste
-32%
KinderKraft Uno UP otroška posteljica grey
3x

KinderKraft Uno UP otroška posteljica grey

147,70 €
99,90 €
Odlična cena

Otroška posteljica 3 v 1 Kinderkraft Uno Up se preprosto spremeni v posteljico za k postelji staršev, v samostojno posteljico ali kot potovalno posteljico. Ponuja lahko aluminijasto konstrukcijo, 6 nivojev višine in 2 položaja nagiba podloge. Posteljice bodo veseli tako aktivni starši, ki veliko potujejo kot tudi doječe matere, čigar otroci se ponoči velikokrat prebudijo.

Dostava Mimovrste
ZOPA zložljiva otroška potovalna posteljica Camping 2, Griffin Grey
98x

ZOPA zložljiva otroška potovalna posteljica Camping 2

57,90 €
52,83 €

Praktična zložljiva otroška posteljica na kolesih je zasnovana za otroke od 0 do 36 mesecev je odlična izbira za potovanje z dojenčkom. Otroška posteljica je opremljena s kolesi in zavoro za enostavno upravljanje.

Dostava Mimovrste
Hauck otroška posteljica Face To Me 2 2021 melange grey

Hauck otroška posteljica Face To Me 2 2021 melange grey

151,70 €
137,32 €

Prijetna otroška posteljica Face To Me znamke Hauck vam omogoča, da imate posteljico tik ob postelji in med spanjem blizu otroka. Nastavljiv povišan položaj je primeren za hladne otroke in otroke z refluksom. Postelja enostavno prilagodite z otroško posteljico z nastavljivo višino nog.

Dostava Mimovrste
Hauck Dream´n Play Plus potovalna posteljica, siva

Hauck Dream´n Play Plus potovalna posteljica

49,90 €
48,31 €

Potovalna posteljica Dream N Play Plus, znamke Hauck, je odličen spremljevalec za vikend izlet, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo.

Dostava Mimovrste
Hauck potovalna posteljica Play N Relax Center 2021 melange charcoal

Hauck potovalna posteljica Play N Relax Center 2021 melange charcoal

90,90 €
86,53 €

Potovalna posteljica Sleep N Play Go Plus, znamke Hauck, je odličen spremljevalec za vikend izlet, za obisk pri stari starših in za počitnice. Vaš otrok se bo počutil varno in udobno, kjer koli že ste. Praktično in veliko opazovalno okno bodo cenili predvsem starši in starejši otroci, opremljen je tudi s stranskim vhodom z zadrgo. Otroška posteljica je primerna od rojstva zaradi možnosti nastavitve ravni novorojenčka.

Dostava Mimovrste
CAM otroška posteljica Daily Plus, Col.242
94x

CAM otroška posteljica Daily Plus, Col.

115 €
107,57 €

Otroška posteljica Daily Plus je namenjena otrokom, starim 0–36 mesecev. Ima veliko motivov, ki se bodo zabavali skupaj z vami in vašim otrokom. Prav tako ima zelo bogato opremo: spodnje pozicioniranje, miza za preoblačenje, predel za igrače, streho in mrežo proti komarjem.

Več informacij
Dostava Mimovrste
-32%
BOMIMI Melba otroška posteljica SLON, grey
43x

BOMIMI Melba otroška posteljica SLON

58,90 €
39,90 €
Odlična cena

Otroška posteljica Melba, od znamke Bomimi, je primerna za otroke od rojstva do 36 meseca starosti. Postelja z ljubkim potiskom se zlahka razgrne in zloži, vključuje pa tudi vgrajeno podlogo in potovalno torbo. Poskrbljeno je za varnost pred spontanim zlaganjem.

Več informacij
Dostava Mimovrste