Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Beko pralni stroj WMY71443LB2

Beko pralni stroj WMY71443LB2

Številka: 820541
5 let garancije
Pralni stroj Beko WMY71443LB2 z zmogljivostjo 7 kg se uvršča v energijski razred A+++. Na voljo je 16 programov pranja, odločite pa se lahko tudi za zamik vklopa. Odlikuje ga ProSmart invertni motor, ki zagotavlja tiho ter zmogljivo delovanje. Celoten opis
472,70 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 820541

Predstavitev

Pridobite Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike. Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev.

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na Beko uradni spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.

Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva in 10 letnega jamstva na ProSmart Inverter motor si lahko preberete na Beko uradni spletni strani.

Pridobite Beko jamstvo

Izjemna zmogljivost pranja

Beko WMY71443LB2 pralni stroj energijskega razreda A+++ ponuja zmogljivost pranja do 7 kilogramov. Pralnemu stroju je vgrajen ProSmart invertni motor, ki omogoča neverjetno tiho delovanje, obenem pa izboljšuje učinkovitost pranja in je energijsko učinkovit ter vzdržljiv. Opremljen je s preglednim LCD zaslonom in ponuja izbiro med kar 16 programi, med katerimi izstopajo:

  • Baby Protect
  • Program za temnejše perilo
  • Hygiene 20
  • Daily Express
Izjemna zmogljivost pranja

Za daljše brezhibno delovanje

Visokotehnološki grelec

Stroju je vgrajen visokotehnološki grelec, ki predstavlja ključni sestavni element stroja. Izboljšan grelec je površinsko prevlečen z nikljem, njegova površina pa je občutno bolj gladka, kar zagotavlja manj nabiranja vodnega kamna, s tem pa se znatno podaljša njegova življenjska doba.

Za posebej pozorno nego

Program BabyProtect

Izberete lahko program BabyProtect. Ta združuje intenzivno pranje ter temeljito izpiranje, s čimer zagotavlja odlične rezultate pranja. Zasnovan je posebej za oblačila, ki potrebujejo posebno pozorno nego, kot so oblačila za dojenčke ali za alergike.

Za ohranjanje temnih oblačil

Program za temnejša oblačila

Na voljo je poseben program za temnejša oblačila – sintetična ali bombažna. Ta perilo opere pri nižjih temperaturah ter vrtljajih, pri izpiranju pa porabi več vode. Omenjeni program opere polovično količino perila pri temperaturi 30–40 °C.

Za posebno nežno pranje

CoolHygiene 20 °C

Navdušeni boste nad programom CoolHygiene 20 °C, ki je zasnovan za posebno nežno pranje pri temperaturi zgolj 20 °C. Perilo bo temeljito oprano, hkrati pa vam ne bo treba skrbeti, da bi se oblačila s številnimi pranji obrabila.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A+++
Letna poraba energije 171 kWh
Letna poraba vode 9020 l
Razred učinkovitosti ožemanja B
Zmogljivost pranja 7 kg
Hitrost ožemanja 1400 obratov/minuto
Glasnost pranja 50 dB
Glasnost ožemanja 73 dB
Barva bela
Dimenzije 84 × 60 × 54 cm

Garancija: 2 leti