Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Das SLOWENIEN Buch : 1000 Bucket-Liste-Ideen

Das SLOWENIEN Buch : 1000 Bucket-Liste-Ideen

Številka: 35928760
Partnerska prodaja
Ta edinstveni vodnik je poln nasvetov in izkušenj naših tujih novinarjev, ki prebivajo v Sloveniji. Nova izdaja vsebuje posodobljene informacije, osupljive fotografije in zanimive podatke o Sloveniji, ki bodo zagotovo navdušili vsakega popotnika. Celoten opis
29,99 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.5.2024 - 30.5.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja IQBATOR d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 35928760

Predstavitev

KNJIGA SLOVENIJA, 1000 razlogov za dopust doma

Dolgo pričakovana sedma izdaja knjige The Slovenia Book – med drugim zopet tudi v nemškem jeziku, je sedaj na voljo na policah v knjigarnah in na spletu.

Tuji turistični novinarji so avtorji uspešnice Knjiga Slovenije, ki je že izšla v 20.000 izvodih, tokrat premierno tudi v francoskem jeziku za namene predstavitve Slovenije na poletnih olimpijskih igrah 2024 v Parizu. Ideja za slovensko knjigo 1000 razlogov za dopust doma je vzklila v času epidemije, a ostaja prodajna klasika tako za slovenske kot tuje popotnike, da odkrijejo najboljše, kar nudi Slovenija.


Doživite Slovenijo kot še nikoli doslej

  • Odkrijte skrite bisere: Raziščite najlepše kotičke Slovenije preko zanimivih opisov in dejstev o Sloveniji.
  • Posodobljene informacije: Nova izdaja The Slovenia vsebuje posodobljene informacije, ki vas bodo popeljale skozi čudovite pokrajine, kulturne znamenitosti in naravne lepote naše dežele.
  • Osupljive fotografije: Čudovite fotografije zajemajo lepoto Slovenije in ohranjajo žive spomine na vaše raziskovanje.
  • Seznami TOP 100: Posebni seznami Top 100 in Top 10 razkrivajo nekatere izmed najboljših stvari, ki jih Slovenija ponuja.
  • Popolno darilo: Knjiga The Slovenia Book je odlično darilo za popotnike ali vse, ki želijo bolje spoznati Slovenijo – prijatelje, tujce, sodelavce, poslovne partnerje, …


Vsi, ki si o Sloveniji želijo izvedeti zanimiva dejstva in dodobra spoznati slovensko naravo in družbo, bodo navdušeni nad TOP 100 dejstvi o Sloveniji. Ste, recimo, vedeli, da smo Slovenci 6. največji porabniki vina na svetu, da je bilo na Ljubljanskem barju najdeno najstarejše kolo na svetu, ki šteje več kot 5000 let, da si lastimo največ traktorjev na prebivalca in da se sporazumevamo v kar 46 dialektih?


Odkrijte Slovenijo skozi oči tujih novinarjev, razlogov za oddih doma je več kot tisoč sto!