Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Cressi Digitalna konzola Cressi, roza

Cressi Digitalna konzola Cressi, roza

Številka: 8969217
Partnerska prodaja
Digitalna konzola Cressi. Celoten opis

Barva

222,16 €
Partner: Diveland SI

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Diveland SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 8969217

Predstavitev

Digi2 je digitalni odzivni merilnik tlaka in globine, ki ga morate imeti pri potapljanju. Kot potapljač potrebujete orodje za preverjanje globine in preostalega zraka (ali plina). Digi2 je bil razvit z glavnim konceptom zagotavljanja vseh informacij v kompaktni napravi, ki podatke prikazuje digitalno in v velikih količinah.

Informacije so lažje berljive kot pri običajnem manometru z iglo in majhnimi številkami. Ima visokokontrasten zaslon, ki prikazuje globino, tlak, preostali čas potopa in temperaturo vode. Na njem sta navedena tudi največja dosežena globina in čas, v katerem ste se potapljali. Prikaz globine do 120 m | 393 ft Prikaz tlaka do 300 BAR | 4350 psi. Indikator rezerve arija/plina začne utripati, ko tlak pade pod 50 BAR | 725 psi.

Digi2 ima vse na enem zaslonu proti praskam, brez gumbov in menijev, po katerih bi se morali premikati. Je kompakten, lažji od običajnih analognih merilnikov, odličen za potovanja (122 g | 4,3 oz). Uporabniško zamenljiva baterija s senzorjem za tesnjenje. Če pokrov baterije ni pravilno privit, vam bo Digi2 svetoval (patent Cressi).

Digi2 ima majhno porabo energije, baterija lahko zdrži 1 000 ur. Zaslon se izklopi, ko ga ne uporabljate, in se samodejno izklopi, ko odstranite pokrov ali ko ga priključite na vrata prve stopnje HP. ko začne utripati indikator baterije, lahko končate varnostni potop, preostala življenjska doba je približno en teden. Priložen mu je magnetni pokrov za shranjevanje, pa tudi za prehod iz metričnega v imperialni sistem (Cressijev patent).

Digi2 je digitalni merilnik, ni potapljaški računalnik. Z njim ne morete načrtovati ali beležiti potopov. Je nepogrešljiv pripomoček za vsakega potapljača, priporočljiv za začetnike in tiste s slabšim vidom. Udarno odporno ohišje iz ABS s termoplastičnim gumijastim pokrovom z vgrajenim montažnim obročem za povezavo z BCD.