Lamps Plišasti leopard
27,16 € 19,61 €

Zadnji kos!

Podarite otroku novega prijatelja – velikega in plišastega leoparda, ki je tak, kot bi bil pravi. Igrača je izdelana iz nzelo mehkega plišastega materiala, ki je prijeten na otip.

Lamps Plišasti medved, 80 cm, svetli
13,60 € 11,64 €

Pridobite novega ljubkovalnega prijatelja! Mehak plišasti medved, v velikosti 80 cm, je izdelan iz finega mehkega pliša in je idealen za ljubkovanje. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Lamps Plišasti lev, 50 cm
16 € 13,65 €

Plišasta igračka v obliki mogočnega kralja živali, leva. Izdelana iz visoko kakovostnega materiala pliš. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Ta lev je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
29,60 €

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.

Rappa stoječi plišasti medvedek, 40 cm
15,95 €

Čudoviti plišasti medvedek ne sme manjkati v vaši zbirki plišastih medvedkov! Medvedek v velikosti 40 cm je izdelan iz visokokakovostnega, kupa pliša. Ta plišani kos je idealno darilo za vse ljubitelje srčkastega pliša!

Lamps Plišasti Tiger, beli, 55 cm
11,30 € 9,85 €

Velik plišasti beli tiger ki bo navdušil vsakega otroka. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Igrača je velika 55 cm. Ta tiger je idealno darilo za vse male in velike.

Lamps Plišasti Tiger, beli, 110 cm
42,50 € 37,03 €

Velik plišasti tiger ki bo navdušil vsakega otroka. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Igrača je velika 110 cm. Ta tiger je idealno darilo za vse male in velike.

Lamps plišasti panda, 100 cm
18,70 € 16,29 €

Priskrbite svojemu otroku novega prijatelja za crkljanje. Veliki plišasti panda medved v velikosti 100 cm je izdelan iz finega kakovostnega pliša, zato je idealen za crkljanje. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse, male in velike.

Lumpin Ovčka Olivija, dolgonoga
8,79 € 7,91 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.