MÚ Brno maček Mikeš, 35 cm-18%
16,99 € 13,93 €

Zadnji kos!

Prikupnega mačka Mikeša poznamo po njegovih neverjetnih zgodbah, ki jih je doživel sam ali skupaj s prijatelji. Igrača je visoča 35 cm.

Lamps Plišasti leopard
27,16 € 19,61 €

Zadnji kos!

Podarite otroku novega prijatelja – velikega in plišastega leoparda, ki je tak, kot bi bil pravi. Igrača je izdelana iz nzelo mehkega plišastega materiala, ki je prijeten na otip.

Rappa velik plišasti samorog, 68 cm
37,37 €

Zadnji kos!

lepi sedeči plišasti samorog v čudoviti roza barvi in velikosti 68 cm je izdelan iz kakovostnega pliša. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
21,66 €

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Lamps Plišasti Tiger, beli, 55 cm
11,30 € 9,94 €

Velik plišasti beli tiger ki bo navdušil vsakega otroka. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Igrača je velika 55 cm. Ta tiger je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
13,92 €

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!

MÚ Brno Botra lisica, 35 cm
17,35 €

Prikupna igrača plišaste lisice z višino 35 cm je bila narejena na osnovi češkoslovaške animirane televizijske serije. Na tip je izredno mehka in udobna.

Fiesta Crafts ročna plišasta Punčka-21%
31,25 € 24,50 €

Odlična cena

Po tem, ko otrok vstavi roko v igračo, Emil oživi – ob tem bo otrok razvijal domišljijo in spodbujal igro – končno bo lahko ustvaril lutkovno predstavo. Ročna plišasta igrač je v celoti interaktivna. Premika usta in roke ter otroku omogoči, da ustvari prav nepozabno zabavo, kjerkoli ste.

Fiesta Crafts ročna plišasta igrača Emil-22%
31,25 € 24,30 €

Odlična cena

Po tem, ko otrok vstavi roko v igračo, Emil oživi – ob tem bo otrok razvijal domišljijo in spodbujal igro – končno bo lahko ustvaril lutkovno predstavo. Ročna plišasta igrač je v celoti interaktivna. Premika usta in roke ter otroku omogoči, da ustvari prav nepozabno zabavo, kjerkoli ste.

Lamps Plišasti lev, 50 cm
16 € 13,81 €

Plišasta igračka v obliki mogočnega kralja živali, leva. Izdelana iz visoko kakovostnega materiala pliš. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Ta lev je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
29,93 €

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.

Rappa stoječi plišasti medvedek, 40 cm
16,13 €

Čudoviti plišasti medvedek ne sme manjkati v vaši zbirki plišastih medvedkov! Medvedek v velikosti 40 cm je izdelan iz visokokakovostnega, kupa pliša. Ta plišani kos je idealno darilo za vse ljubitelje srčkastega pliša!

TY SLUSH kuža, 42 cm
34,49 € 29,90 €

Odlična cena

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

Rappa plišasti samorog, 80 cm
39,26 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

TY Beanie Boos Blitz - modri samorog, 42 cm-36%
34,49 € 21,89 €

Odlična cena

Modri samorog je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Samorog je izredno prijeten na dotik in spodbuja otroke k igranju.

Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
20,33 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je sive barve in je okrašen s čudovito mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa ležeči plišasti pes, 44 cm
17,69 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 44 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

Rappa ležeči plišasti pes, 61 cm
34,93 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 61 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

Rappa velik plišasti samorog Koki, 130 cm
49,60 € 46,61 €

Velika plišasta igrače v zasnovi roza samoroga z imenom Koki, ne sme manjkati v prav nobeni otroški sobi. Plišasta igrača v velikosti 130 cm je izdelana v veliki zasnovi Idealno darilo za vsako priložnost!

Lamps Plišasti medved, 80 cm, svetli
13,60 € 11,95 €

Pridobite novega ljubkovalnega prijatelja! Mehak plišasti medved, v velikosti 80 cm, je izdelan iz finega mehkega pliša in je idealen za ljubkovanje. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Lamps plišasti panda, 100 cm
18,70 € 16,47 €

Priskrbite svojemu otroku novega prijatelja za crkljanje. Veliki plišasti panda medved v velikosti 100 cm je izdelan iz finega kakovostnega pliša, zato je idealen za crkljanje. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse, male in velike.

Simba Maša in medved - plšasti medved, cm
19,70 € 17,10 €

Uživajte v zabavi z mehkim medvedom in Mašo. To je najboljši prijatelj deklice Maše iz priljubljene ruske otroške animirane serije in oba se zelo veselita druženja z vami. Kam greš z njim?

Lamps Plišasti Tiger, beli, 110 cm
42,50 € 37,44 €

Velik plišasti tiger ki bo navdušil vsakega otroka. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Igrača je velika 110 cm. Ta tiger je idealno darilo za vse male in velike.

Jellycat Flamingo Flora
40,62 €

Mehka plišasta igrača Flamingo Flora blagovne znamke Jellycat se ponaša z odličnim posnemanjem perja. Ni primerna za otroke mlajše od 1 leta.

Lumpin Ovčka Olivija, dolgonoga
8,79 € 8 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.

MÚ Brno psička Špagetka, 45 cm
18,99 € 17,13 €

Prikupen lik češkega režiserja animiranih risank Zdeneka Smetane je sedaj tu v obliki igrače. Na dotik je Špagetka zelo mehka, zato se boste radi pocrkljali z njo.