Plavalna očala

Barva: modra

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov, med njimi tudi tiste iz kategorije Plavalna očala. Izberite opremo za šport ali kampiranje in izkoristite naše ugodnosti:

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Za pomoč se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Oglejte si najnovejše artikle iz kategorije Plavalna očala ali jih filtrirajte po najboljši oceni drugih kupcev. Izdelke lahko razvrstite tudi po najnižji ceni.

Priporočamo ogled tudi podobnih kategorij: Plavalna očala, Plavalni pripomočki, Plavalna kapa, Kopalke in Otroške kopalke.

 • Barva
  modra
  ×
Saeko K6 Mariner junior plavalna očala, TR/BL, modra

Saeko K6 Mariner junior plavalna očala

15,50 €
13,21 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo velika stekla za maksimalno vidljivost. Saeko K6 Mariner junior plavalna očala so primerne za otroke in ženske.

Dostava Mimovrste
Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala, modra
4x

Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala

8,80 €
7,64 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KJ10 Ocean junior plavalna očala so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let.

Dostava Mimovrste
Saeko S67 Falcon plavalna očala, TR/BL, modra

Saeko S67 Falcon plavalna očala

10,80 €
10,22 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo panoramska stekla za odlično čelno in bočno vidljivost. Saeko S67 Falcon plavalna očala se uvrščajo v športno kategorijo.

Dostava Mimovrste
Saeko KA10 Ocean plavalna očala, modra

Saeko KA10 Ocean plavalna očala

9,90 €
9,74 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Imajo vgrajeno stransko sponko Ultra Fast za prilagoditev traku za glavo. Imajo širokokotna stekla za bočno vidljivost. Saeko KA10 Ocean plavalna očala so primerna za odrasle.

Dostava Mimovrste
Saeko S62 Torpedo plavalna očala, BL/WHI, modro-bela
2x

Saeko S62 Torpedo plavalna očala

9,90 €
8,69 €

Plavalna očala imajo UV filter in sloj Antifog, ki preprečuje, da se stekla orosijo. Opremljene so z dvojnim silikonskim paščkom za sigurno namestitev. Saeko S62 Torpedo plavalna očala so primerna za tekmovanja in treninge.

Dostava Mimovrste
Aqua Speed Accent otroška plavalna očala

Aqua Speed Accent otroška plavalna očala

11,64 €

Otroška plavalna očala iz mehkega silikona imajo zatemnjene leče z zaščito pred rosenjem in UV žarki, nastavljiv nosni most in prilagodljiv trak.

Dostava Mimovrste
Speedo Mariner Supreme Mirror plavalna očala, modra

Speedo Mariner Supreme Mirror plavalna očala

23,35 €
Novo

Plavalna očala Mariner Supreme Mirror so odlična za plavanje v morju ali bazenu. Imajo široko tesnilo in trak, nastavljiv nosni most ter zrcalne leče s 100% UV zaščito.

Dostava Mimovrste