Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

ETA Latteo penilnik in grelnik mleka (6189 90000)

ETA Latteo penilnik in grelnik mleka (6189 90000)

Številka: 3066359
Penilnik in grelnik mleka ETA Latteo z močjo 500 W in štirimi funkcijami je idealen pripomoček za prripravo kapučina ali drugih napitkov z mlekom. Prostornina posode meri 300 ml. Celoten opis
35,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Trenutno ni na zalogi

Številka: 3066359

Predstavitev

ETA Latteo penilnik in grelnik mleka (6189 90000)

Električni grelnik in penilnik mleka ETA Latteo je idelan pripomoček za pripravo okusnega kapučina, kave z mlekom in drugih mlečnih napitkov. Ponaša se z vhodno močjo 500 W in prostornino 300 ml, ki zadostuje za pripravo večih kavnih napitkov hkrati. 

Deluje enostavno z izbiro funkcije in ustreznega nastavka. Pri uporabi nastavka za mešanje mleko sgreje na idealno temperaturo za pripravo kakava, kaše ali kosmičev. Poleg tega se lahko pohvali z elegantnim videzom, ki se odlično poda v vse sodobno opremljene kuhinje. Zunanjost iz nerjavnega jekla dopolnjujeta nadzorna plošča in posoda iz visokokakovostnih materialov proti sprijemanju. Za še enostavnejše rokovanje ima Latteo odstranljiv pokrov z nastavkom za enostavno točenje mleka. 

ETA Latteo penilnik in grelnik mleka (6189 90000)

Enostavna uporaba

Enostavna uporaba

Penilnik mleka zagotavlja enostavno uporabo. Želeno količino mleka preprosto nalijete v 300-mililitrsko posodo in izberete eno izmed štirih funkcij za gretje in penjenje mleka. Za vse ostalo poskrbi skrito grelno telo s pomočjo izbranega nastavka. Po končani pripravi mleka glede na izbrano nastavitev, se naprava samodejno izklopi

Nastavek za penjenje omogoča uporabo funkcije trde tople pene za popoln Latte Macchiato, funkcija pene za toplo smetano pa mleko stepe v kremasto mlečno peno z drobnimi porami in je popolna za ustvarjanje Latte umetnin. Za pripravo okusnega in estetskega kapučina kot iz kavarne! Latteo ponuja tudi funkcijo segrevanja mleka z manjšo vsebnostjo pene, ki ustvari mehko in kremasto peno z drobnimi porami iz večje količine tekočega mleka. Idealen je tudi za ljubitelje ledenih kav, saj ima posebno funkcijo za pripravo kremaste hladne pene.


Tehnične podrobnosti

Barva nerjavno jeklo
Št. funkcij 4
Funkcija samodejnega izklopa da
Prostornina posode 300 ml
Vhodna moč 500 W
Dolžina napajalnega kabla 0,85 m
Pribor nastavek za mešanje, nastavek za penjenje
Dimenzije izdelka (VxŠxG) 21×15,5×11cm
Neto teža 0,95 kg
Bruto teža 1,14 kg

Garancija: 2 leti