Tescoma nastavljiv model za pravokotne torte Delicia
23,90 €

Zadnji kos!

Nastavljiv model za pravokotno torto, v velikosti od 28 × 20 cm do 50 × 34 cm. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Primeren je za več vrst štedilnikov: električni, na plin in konvekcijske peči. Primeren je za pranje v pomivalnem stroju.

Tescoma model za palčke grisini DELLA CASA
9,22 €

Zadnji kos!

Silikonski model za peko za hitro in enostavno pripravo domačih grisinov. Material je primeren za pomivalni stroj in odporen do 230 °C. V embalaži so priložena navodila s preverjenim receptom.

Tescoma pekač za torto Delicia, 26 cm
15,90 €

Zadnji kos!

Pekač odlikuje površina proti prijemanju, kar zagotavlja enostavno uporabo in čiščenje. Ponaša se z odstranljivim obodom.

Tescoma model za hlebec DELLA CASA
9,22 €

Zadnji kos!

Specite tradicionalen domači hlebec s pomočjo praktičnega silikonskega modela. Material, ki se*ne prijema*, je odporen do 250 °C in je primeren za pomivalni stroj. V embalaži so priložena navodila s preverjenim receptom.

Tescoma pekač za peko DELÍCIA 40 x 28 cm
10,59 €

Zadnji kos!

Globoki pekač DELÍCIA dimenzije 40 × 28 cm je odličen za peko tako sladkih kot tudi slanih jedi. Opremljen je z visoko odpornim premazom, ki preprečuje prijemanje hrane.

Tescoma pekač za 12 muffinov Delicia
16,90 €

Zadnji kos!

Pekač za 12 muffinov je zelo enostaven in priročen za uporabo. Zaradi premaza proti prijemanju je kolačke zelo enostavno dobiti ven. Zaradi tega je tudi čiščenje zelo enostavno.

Tescoma model za bagetke DELLA CASA
9,22 €

Zadnji kos!

Silikonski model za peko za enostavno in hitro pripravo svežih domačih bagetk. Material je primeren za pomivalni stroj in odporen do 230 °C. V embalaži so priložena navodila s preverjenim receptom.

Tescoma Model za mini buhtlje DELLA CASA
11,68 €

Zadnji kos!

Model za mini buhtlje DELLA CASA je odličen za pripravo domačih buhtljev. Ko so pečeni jih je zelo enostavno dati iz modela. Izdelano iz vrhunskega temperaturno odpornega silikona.

Tescoma Model za otroške piškote DELLA CASA
9,73 €

Odličen za enostavno pripravo domačih otroških piškotov. Izdelano iz vrhunskega temperaturno odpornega silikona, odporno do 230 °C. Priloženo je navodilo z receptom.

Tescoma pekač Delicia 43x27 cm, zlata
19,40 €

Zadnji kos!

Pekač z dimenzijami 43 × 27 cm. Odlikujejo ga široki ročaji in trdna in odporna površina s premazom proti prijemanju.

Tescoma model za okroglo torto Delicia
21,90 €

Nastavljiv model za okroglo torto, v premeru od 16 do 30 cm. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Primeren je za več vrst štedilnikov: električni, na plin in konvekcijske peči. Primeren je za pranje v pomivalnem stroju.

Tescoma Model za okrogle piškote DELLA CASA
9,73 €

Model za okrogle piškote DELLA CASA se ne žge, je enostaven za čiščenje in shranjevanje. Za enostavno pripravo okroglih piškotov. Izdelano iz vrhunskega temperaturno odpornega silikona.

Tescoma pekač za torto Delicia, 24 cm
14,40 €

Pekač odlikuje površina proti prijemanju, kar zagotavlja enostavno uporabo in čiščenje. Ponaša se z odstranljivim obodom.

Tescoma model za polnozrnati kruh DELLA CASA
7,37 €

Odličen za peko domačega polnozrnatega kruha. Model se ne prijema, izdelan je iz prvorazrednega ognjevzdržnega silikona ter je odporen do 250 °C. Navodila z receptom so priložena.

Tescoma model za hamburger bombete DELLA CASA
9,22 €

Model za peko iz ognjevzdržnega silikona vam bo pomagal pri enostavni in hitri pripravi domače hamburger bombete. Material je odporen do 230 °C in primeren za umivanje v pomivalnem stroju. Navodila z receptom so priložena.

Tescoma model za bagete DELLA CASA
9,22 €

  • Praktičen model za peko za enostavno pripravo domačih baget. Izdelan je iz prvorazrednega ognjevzdržnega silikona, odpornega do 230 °C. Možnost umivanja v pomivalnem stroju. Navodila z receptom so priložena.