Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Mersjo BIO vrečke za kakce 300 kosov

Mersjo BIO vrečke za kakce 300 kosov

Številka: 28252530
Partnerska prodaja
Komplet vrečk za iztrebke je nujna oprema vsakega lastnika psa. Urejanje okolice, v kateri živite, je za vašega ljubljenega ljubljenčka zelo pomembno. Zato se splača priskrbeti trpežne vrečke, da boste lahko brez težav pospravili za svojim psom. Celoten opis
9,10 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

31.5.2024 - 3.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja SEVERNOGROUP Sp. z o.o. SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 28252530

Predstavitev

  • Za psa z mislijo na vsakogar – Vrečke z biološko razgradljivostjo so najboljši način odstranjevanja ostankov stranišča našega ljubljenčka. Vašo okolico bodo ohranjali čisto in skrbeli za naravo.
  • Bi BIO – Naše izdelke je mogoče v celoti reciklirati. Originalna škatla, ki je cev, na katero so navite vrečke, je izdelana iz okolju prijaznega papirja, vrečke pa so izdelane iz materiala, ki je bil posebej ustvarjen za optimizacijo postopka recikliranja. 
  • Večja in močnejša – Vreče so nekoliko večje in debelejše od tistih, ki se običajno prodajajo, kar povečuje vzdržljivost izdelka in s tem udobje lastnikov psov. Vrečke ne puščajo in ne prepuščajo neprijetnih vonjav. Kljub velikosti so še vedno univerzalne in ustrezajo večini dozirnih naprav/dozirnikov.
  • Zvite - Vrečke so zavite v priročne zvitke, ki vsebujejo 15 merilnih vrečk: 33 × 22 cm. Z njimi lahko hitro odstranite ostanke stranišča svojega ljubljenčka in poskrbite za okolje.
  • Za dlje časa - V pakiranju je 20 rolic, torej 300 vrečk.

Skrbite za okolje in bodite zgled drugim

Set vrečk za iztrebke je obvezna oprema vsakega lastnika psa. Urejenost vašega ljubljenega hišnega ljubljenčka je zelo pomembna za okolje, v katerem živite. Zato je vredno kupiti trpežne vrečke, da boste lahko brez težav pospravili za svojim psom.

Okolju prijazne

Biorazgradljive vrečke za kakce se v okolju povsem običajno razgradijo, zato ne puščajo okoljskega odtisa in se razgradijo hitreje kot plastične. Varujmo in skrbimo za okolje, saj je naš skupni dom.