Trevi športna ura T-FIT 280, Bluetooth, črno/siva - Odprta embalaža-47%
99,90 € 52,11 €

Odprta embalaža

Trevi športna ura T-FIT 280 je opremljena s preglednim zaslonom in številnimi funkcijami za boljšo uporabniško izkušnjo. Ima GPS senzor in omogoča povezavo s pametnim telefonom preko aplikacije Hi Move. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Vivax Sport Fit DW-028 športna pametna ura - Odprta embalaža-15%
94,99 € 80,17 €

Odprta embalaža

Pametna športna ura Sport Fit DW-028 združuje udobje in odlične funkcije za osebe, ki se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi. Tako je opremljena z GPS oddajnikom in merilnikom srčnega utripa, omogoča pa tudi povezovanje z vašim telefonom preko brezžične Bluetooth tehnologije. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Xiaomi Amazfit GTR, 47 mm pametna ura, aluminijeva zlitina - Odprta embalaža-23%
179,90 € 138,33 €

Odprta embalaža

Pametna ura Amazfit GTR se ponaša z AMOLED zaslonom premera 47 mm. Vsebuje izjemne funkcije kot so koledar, štoparica, budilka, obvestila, opomniki za klice, števec korakov, GPS lokacija in še mnoge druge. Baterija kapacitete 410 mAh pa bo zagotavljala avtonomijo do kar 74 dni. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

TICWATCH Mobvoi C2 pametna ura, Onyx Black-15%
199,90 € 169 €

Odprodaja

Dizajnerska pametna ura. TicWatch Mobvoi C2 je opremljena s tehnologijo NFC, tako lahko plačujete z njo, vgradite GPS in natančno izmerite srčni utrip. Je nepremočljiva in zahvaljujoč operacijskemu sistemu Wear OS lahko prenesete vse športne, zdravstvene in fitnes aplikacije iz Googla.

Garmin vivomove 3S pametna ura, Navy/Rose Gold
254,99 € 219 €

Odprodaja

Garmin predstavlja vívomove 3S, hibridno pametno uro, ki združuje tradicionalni videz analogne ure z nepogrešljivimi funkcijami sodobnih pametnih ur, ki vam pomagajo, da ostanete v koraku z današnjim hitrim in napornim življenjskim ritmom.

Xiaomi Amazfit Nexo pametna ura, bela-25%
228,07 € 169 €

Odprodaja

Xiaomi Amazfit Nexo je kakovostna pametna in športna ura, ki ponuja številne uporabne funkcije, kot so GPS, merilnik srčnega utripa, števec korakov, prikaz obvestil, merilnik hitrosti, štoparica, itd. Zmogljiva baterija zagotavlja do 28 ur avtonomije. Omogoča klice preko LTE omrežja.