Emos WiFi vtičnica s časovnikom Schuko

Emos WiFi vtičnica s časovnikom Schuko

Številka: 1272349
Pametna vtičnica s časovnikom Schuko omogoča daljinsko upravljanje aparatov. Celoten opis
15,79 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
22.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1272349

Predstavitev

Emos Wi-Fi vtičnica

Znamka EMOS je na evropskem trgu prisotna od leta 1991. Skupina EMOS ima sedež na Češkem in nudi širok nabor električnih izdelkov, namenjenih tako za navadne uporabnike kot za zahtevne profesionalce. Skupni elementi vseh izdelkov EMOS so funkcionalnost, zanesljivost in visok nivo kakovosti. EMOS je hkrati izključni distributer znamke GP Batteries, ki jo zastopa na češkem, slovaškem, madžarskem, slovenskem in hrvaškem trgu.

Vtičnica deluje na podoben način kot klasična stikalna vtičnica, a se za razliko od slednje priključi na vaš domači Wi-Fi. Tako ste lahko brez skrbi, saj lahko s svojimi napravami upravljate kjerkoli in kadarkoli. Vtičnico enostavno upravljate s pomočjo aplikacije na telefonu, tabličnem računalniku ali prenosniku. Na daljavo boste lahko vklopili oziroma izklopili vse svoje gospodinjske aparate – iz sosednje sobe ali celo z drugega konca sveta. 

Če imate veliko hišo, veliko potujete ali v prostem času radi počivate na vikendu, boste naravnost vzljubili vtičnice G-Homa. Ne bo se več zgodilo, da bi svetilka ostala prižgana ali ventilator vklopljen, prihranjeni vam bodo tudi prepiri s partnerjem, kdo bo vstal iz postelje in izklopil praznično razsvetljavo. 


Vtičnico G-Homa lahko upravlja vsak član vaše družine. Naložite si ustrezno aplikacijo (npr. na pametni telefon), vtičnico registrirate in si ustvarite osebni račun. Drugim družinskim članom zadostuje, da si naložijo aplikacijo in poznajo vaše prijavne podatke. Število uporabnikov, priključenih na 1 Wi-Fi vtičnico, je neomejeno.

Aplikacijo G-Homa si brezplačno naložite z Google Play, App Store ali s pomočjo kode QR. Registrirate se s svojo e-pošto, s pritiskom na tipko vtičnico povežete z aplikacijo, vnesete ime in geslo vašega Wi-Fi omrežja, to je to! V okviru enega omrežja upravljate z do 15 vtičnic G-Homa, ki si jih za vaš boljši pregled enostavno poimenujete ali vsaki od njih naložite sliko aparata. 

Za razliko od ostalih vtičnic s časovnikom ima dotična neomejeno število ciklov (vklopov na dan), ki jih poleg tega lahko nastavite tudi na minuto. S tem zanesljivo prevladuje tako nad digitalnimi časovniki z določenim najvišjim številom vklopov kot tudi nad mehanskimi, kjer mora en stikalni cikel trajati najmanj 15 minut. 

slika


Vtičnico boste cenili predvsem pri toplotnih električnih aparatih (likalnik, kalorifer), ki lahko, če jih pozabite izklopiti in odidete, povzročijo veliko škode. S tem Online časovnikom vas po odhodu z vikenda ne bo več skrbelo, prihranjeno vam bo tudi vračanje zaradi preverjanja, da nobena od naprav ni ostala vklopljena. Enostavno odprite aplikacijo na telefonu in se prepričajte.

Lastnikom vikendov in koč olajša življenje predvsem v zimskih mesecih, kadar se preko vtičnice splača priključiti termostat. Tako bodo prostori v vašem drugem gospodinjstvu o vašem prihodu že prijetno topli. 

V stikalno vtičnico G-Homa lahko vklopite tudi podaljšek in upravljate več aparatov hkrati, vendar morate pri paziti, da omrežja ne preobremenite preveč. 

slika

Tehnične podrobnosti

upravljanje preko platforme Android 3.0 ali novejši
upravljanje preko platforme ISO 6.0 ali novejši
največja obremenitev 3 680 W
napetost/tok 230 V~/16 A maks.
največje število vtičnic na Wi-Fi omrežju 15
prenosna frekvenca 2,4 GHz
Wi-Fi usmerjevalnik 802.11 b/g/n
posodobitev strojne programske opreme da
število programov ni omejeno
vklop fazni vodnik
zunanja uporaba ne
število vklopov na dan ni omejitev
minimalni čas vklopa 1 minuta
izbira ikone ali slike za napravo da
trenutni čas sončnega vzhoda in zahoda da
funkcija odštevanja countdown največ 4 ure
nastavitev maksimalnega časa vklopa 3 min–12 ur
možnost ročnega vklopa da
alarm da
otroške zaslonke da
kombinacija ukazov da
skupinsko upravljanje da
dimenzije 113 × 60 × 76 mm