Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

CAPOARTI® Multifunkcijski otroški stolček CUBE

CAPOARTI® Multifunkcijski otroški stolček CUBE

Številka: 25381000
Partnerska prodaja
Eleganten multifunkcijski lesen otroški stolček CAPOARTI®. Sestavljata ga dve naslonjali za roke, mizna plošča, ki služi tudi kot hrbtna opora ob sedenju ter površina za sedenje, ki jo lahko koristimo na dveh višinah. IZ ROK MIZARJA V VAŠ DOM – CAPOARTI®. IZDELANO V SLOVENIJI! Celoten opis
89,96 €
62,93 €
-30%
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 3 artikli

13.12. - 15.12. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja CAPOARTI handmade furniture

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 25381000

Predstavitev

Eleganten multifunkcijski lesena otroški stolček CAPOARTI®. Sestavljata ga dve naslonjali za roke, mizna plošča, ki služi tudi kot hrbtna opora ob sedenju ter površina za sedenje, ki jo lahko koristimo na dveh višinah.

Večnamenska narava vsakega ‘’CUBE’’ stolčka, ki je idealen za vrtce, vaše dom in druga majhna učna okolja. Preprosto zasukajte stolček, da menjate med funkcijama – stolčkom ali mizo. Skupaj združite dva, da ustvarite mizo s stolčkom. Kot nalašč za majhne prostore, ta multifunkcijski stolček uporabite za različne dejavnosti kot so recimo čas za prigrizek, za ročna dela, risanje, igranje z igračami, šolanje in drugo. 

Stolček je izdelan iz bukovega lesa, zaradi česar je izredno trpežen. Vse elemente za vaš nov stolček skrbno izberemo in obdelamo. V procesu izdelave so uporabljeni izključno prvovrstni materiali, ki jo obogatijo z robustnostjo. Obenem lahko izdelek v primeru, da ga otrok poriše oziroma umaže obnovite sami! Z brusilnim papirjem rahlo pobrusite dotično površino in nato premažete s parafinskim oljem (za prehrambeno industrijo), ki je na voljo v vsaki kmetijski trgovini, in je varno v stiku z otroki. 

Je odlična izbira kot darilo za otroke. DIMENZIJE: 33×35×33

Smo ponosni partner ONETREEPLANTED® – NEPROFITNE ORGANIZACIJE ZA POGOZDOVANJE. Z vsakim vašim nakupom izdelka CAPOARTI® posadite eno drevo. POSADI DREVO, POSADI UPANJE ZA PRIHODNOST. Hvala!

 

IZ ROK MIZARJA V VAŠ DOM – CAPOARTI®. IZDELANO V SLOVENIJI!