Candide blazina s podobo pande
14,80 €

Blazina Panda Candide je narejena iz spominske pene, ki se ob stiku zmehča in enakomerno porazdeli materialni tlak, da se prepreči sploščenje glave. Blazino lahko postavite v voziček, posteljico, zibelko in avtosedež. Primerno za otroke od rojstva do 6. meseca starosti.

Babymoov otroški vzglavnik LoveNest Original
11,99 € 11,73 €

BABYMOOV otroški vzglavnik LoveNest Original je ergonomsko oblikovan vzglavnik v obliki srca. Poskrbi, da je glavica malčka v pravilnem položaju med tem ko spi.

COSING Sleeplease otroško gnezdo, potonike s flamingi
46,90 € 43,28 €

Otroško gnezdo zagotavlja miren spanec in izravnava neravno površino. Lahko ga namestite tudi v voziček, na kavč ali posteljo. Vsebuje polnilo iz hipoalergenih kroglic iz votlega vlakna. Cosing Sleeplease otroško gnezdo je primerno za otroke od rojstva do 7. meseca.

Herding otroška odeja Fynn
11,67 € 7,04 €

Odeja iz mikrovlaken za najmlajše. Mehko in puhasto odejo prinaša maksimalno udobje in jih ponoči zaščitijo pred slabimi sanjami.

CAM posteljnina Cullami
58,34 €

Tekstilni komplet za posteljnino CAM Cullami, za otroke od rojstva vključuje odejo z mehko, toplo oblazinjenje in snemljivo prevleko, idealno za vse letne čase in prevleko za vzglavnik. Velikost odeje 54 × 67 cm, velikost vzglavnika 27 × 37 cm.

COSING Minky prešita otroška odeja, 100 x 75 cm, potonike s flamingi
16,90 € 14,81 €

Otroška odeja z Minky materialom, ki je zelo nežen, hipoalergen in topel. Odeja poskrbi za občutek varnosti, udobja in je primerna za občutljivo kožo. Cosing Minky prešito otroško odejo lahko uporabite za voziček, posteljico, avtosedež ali stajico.

COSING set za otroški voziček
23,44 € 20,33 €

Komplet za otroški voziček MINKY, prihaja iz blagovne znamke COSING in vključuje blazino, prevleko za vzglavnik, prevleko za odejo. Obdelava je obojestranska z materialom MINKY na eni strani ter bombaž na drugi strani iz. Uporabljeni testirani in neškodljivi materiali, udobni za otroško kožo. Velikost blazine 30×40 in prevleka 60×70 cm.

COSING vzglavnik MINKY metulj
9,99 € 6,98 €

Cosing vzglavnik Minky metulj je univerzalen in vsestransko uporaben. Primeren je za potovanja, za otroške vozičke, lupinice, otroške posteljice in avtomobilske sedeže. Izredno dobro služi tako za igranje kot za počitek.

T-tomi otroško gnezdo MINKY
59,09 € 53,18 €

T-Tomi udobno gnezdo MINKY bo vašemu otroku omogočilo občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku. Zagotavlja tudi miren in udoben spanec. Otroka lahko položite v otroškem vozičku, na sedežu ali kjerkoli drugje in vedeli bodo, da je zavetje v gnezdu povsem varno, saj ogrinjalo okrog gnezda namensko ustvari zaščitni prostor. Gnezdo se lahko uporablja tudi na cesti kot prenosna potovalna otroška posteljica.