KEEN Hikeport 2 Sport Mid WP Y otroški usnjeni čevlji, black/irish green, 32,5, črni
2x

KEEN Hikeport 2 Sport Mid WP Y otroški usnjeni čevlji, black/irish green

79,99 €

Otroški usnjeni čevlji HIKEPORT 2 SPORT MID WP Y black/irish green so primerni za uporabo na lažjem terenu. Zgornji del čevlja je kombinacija usnja in mreže. Model uporablja membrano Keen.DRY z vodotesnimi in zračnimi lastnostmi. Vložek EVA zagotavlja vsakodnevno udobje. Odsevni elementi na čevljih povečujejo varnost. KonectFit hell-capture zagotavlja trdno podporo peti in gležnju, hkrati pa ohranja udobje nošenja. Notranja obdelava vonja AntiOdor.

Dostava Mimovrste
KEEN Hikeport 2 Sport Mid WP Y otroški usnjeni čevlji, 27/28, magnet/chili pepper, sivi
5x

KEEN Hikeport 2 Sport Mid WP Y otroški usnjeni čevlji, magnet/chili pepper

79,99 €

Otroški usnjeni čevlji HIKEPORT 2 SPORT MID WP Y magnet/chili pepper so primerni za uporabo na lažjem terenu. Zgornji del čevlja je kombinacija usnja in mreže. Model uporablja membrano Keen.DRY z vodotesnimi in zračnimi lastnostmi. Vložek EVA zagotavlja vsakodnevno udobje. Odsevni elementi na čevljih povečujejo varnost. KonectFit hell-capture zagotavlja trdno podporo peti in gležnju, hkrati pa ohranja udobje nošenja. Notranja obdelava vonja AntiOdor.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški zimski usnjeni gležnarji Kootenay III Mid WP Black/Keen yellow, 27,5, siva

KEEN otroški zimski usnjeni gležnarji Kootenay III Mid WP Black/Keen yellow

69,99 €

Otroški zimski škornji do gležnjev znamke Keen, ki jih bodo vaši otroci nosili predvsem v mestu. Zunanji material je narejen iz visoko kakovostnega vodoodpornega, ekološko certificiranega usnja, ki skupaj z membrano KEEN.DRY in PFC Free odlično impregnira stopala tudi v slabem vremenu. Čevlji so izolirani s podlogo iz flisa in tehnologijo KEEN.WARM. Za še boljši učinek pa boste v notranjosti našli anatomsko oblikovano zimsko podlogo.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y coffee bean/picante, 32,5, rjavi
3x

KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y coffee bean/picante

89,99 €

Ostala ponudba za 151 €

Otroški zimski škornji REDWOOD MID WP Y coffee bean/picante so prava izbira za pohode. Imajo preprosto zaporo za prenos bungeeja z enim trakom na ježka. Čevelj je izoliran s tehnologijo KeenWarm 200g, torej do približno - 30 stopinj Celzija. Čevlji so vodoodporni zahvaljujoč KeenDry membrani, ki ne prepušča vode, hkrati pa prezračuje stopalo. Rabljeno usnje je bilo obdelano z vidika trajnostnih virov. Hitro sušenje. AntiOdor nega zagotavlja svež občutek tudi po celodnevni obrabi.

Dostava Mimovrste
KEEN Greta Boot Wp Blue Coral/Pink Peacock otroški zimski gležnarji, 27/28, turkizni
1x

KEEN Greta Boot Wp Blue Coral/Pink Peacock otroški zimski gležnarji

89,99 €

Ostala ponudba za 151 €

Otroški zimski gležnarji, od znamke Keen, iz vodotesnega in ekološko certificiranega usnja, ki skupaj z membrano KEEN.DRY ščiti pred vlago. Čevlji so izolirani s podlogo iz flisa in materialom KEEN.WARM. Gumijast podplat s kakovostnim vzorcem preprečuje nenamerni zdrs.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y steel grey/red dahlia, 32,5, kaki
1x

KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y steel grey/red dahlia

89,99 €

Otroški zimski škornji REDWOOD MID WP Y steel grey/red dahlia so prava izbira za pohode. Imajo preprosto zaporo za prenos bungeeja z enim trakom na ježka. Čevelj je izoliran s tehnologijo KeenWarm 200g, torej do približno - 30 stopinj Celzija. Čevlji so vodoodporni zahvaljujoč KeenDry membrani, ki ne prepušča vode, hkrati pa prezračuje stopalo. Rabljeno usnje je bilo obdelano z vidika trajnostnih virov. Hitro sušenje. AntiOdor nega zagotavlja svež občutek tudi po celodnevni obrabi.

Dostava Mimovrste
-59%
KEEN Targhee Sport 1024742/1024738 otroška obutev, 24, črna
5x

KEEN Targhee Sport 1024742/1024738 otroška obutev

69,90 €
28 €
Odlična cena

Otroški pohodniški čevlji, znamke Keen, so primerni za prostočasne dejavnosti, pohodništvo in odkrivanje novih dogodivščin. V sprednjem delu čevelj ponuja patentirano zaščito za prste KEEN.PROTECT in je na straneh nad podplatom opremljen z vzdržljivim robom. Boljša pritrditev na nogi je rešena s pomočjo elastičnega traku za hitro zavezovanje. Čevelj je obdelan z visokokakovostno naravno antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT.

Dostava Mimovrste
KEEN Ridge Flex Mid Wp Magnet/Greenlake otroški športni gležnarji, 27/28, sivi

KEEN Ridge Flex Mid Wp Magnet/Greenlake otroški športni gležnarji

89,99 €

Otroški treking gležnarji, znamke Keen, odlikujejo največje udobje pri upogibanju med odbijanjem. Zgornji del je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega, ekološko certificiranega usnja, ki skupaj z membrano KEEN.DRY in PFC Free impregnacijo odlično ščiti noge tudi v slabem vremenu. Poliuretanski vmesni podplat z anatomsko oblikovanim in zamenljivim vložkom zagotavlja kakovostno suspenzijo skokov. Varno hojo po zahtevnejšem tlakovanem terenu zagotavlja kvaliteten podplat z globokim večsmernim vzorcem.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y harvest gold/vintage indigo, 32,5, rumeni
3x

KEEN otroški zimski škornji Redwood MID WP Y harvest gold/vintage indigo

89,99 €

Ostala ponudba za 131 €

Otroški zimski škornji REDWOOD MID WP Y harvest gold/vintage indigo so prava izbira za pohode. Imajo preprosto zaporo za prenos bungeeja z enim trakom na ježka. Čevelj je izoliran s tehnologijo KeenWarm 200g, torej do približno - 30 stopinj Celzija. Čevlji so vodoodporni zahvaljujoč KeenDry membrani, ki ne prepušča vode, hkrati pa prezračuje stopalo. Rabljeno usnje je bilo obdelano z vidika trajnostnih virov. Hitro sušenje. AntiOdor nega zagotavlja svež občutek tudi po celodnevni obrabi.

Dostava Mimovrste
KEEN Howser II Chukka Wp Capulet Olive/Russet Orange otroški zimski gležnarji, 32/33, zeleni
2x

KEEN Howser II Chukka Wp Capulet Olive/Russet Orange otroški zimski gležnarji

59,99 €

Otroški zimski škornji do gležnjev, znamke Keen, združujejo izjemno udobje domačih copat z modnim dizajnom in funkcionalnostjo mestnih čevljev. Zunanji material je izdelan iz recikliranih PET steklenic. Čevlji so rahlo izolirani s podlogo iz flisa in materialom KEEN.WARM ter so zaščiteni pred slabim vremenom s kakovostno membrano. Nizko profilna konstrukcija z minimalnim padcem velja za kompromisno rešitev za obutev v slogu barefoot.

Dostava Mimovrste
KEEN Howser II Chukka Wp Blue Depths/Red Carpet otroški zimski gležnarji, 32/33, temno modri
1x

KEEN Howser II Chukka Wp Blue Depths/Red Carpet otroški zimski gležnarji

59,99 €

Otroški zimski škornji do gležnjev, znamke Keen, združujejo izjemno udobje domačih copat z modnim dizajnom in funkcionalnostjo mestnih čevljev. Zunanji material je izdelan iz recikliranih PET steklenic. Čevlji so rahlo izolirani s podlogo iz flisa in materialom KEEN.WARM ter so zaščiteni pred slabim vremenom s kakovostno membrano. Nizko profilna konstrukcija z minimalnim padcem velja za kompromisno rešitev za obutev v slogu barefoot.

Dostava Mimovrste
KEEN Targhee Low Wp 1024010 otroška usnjena obutev, 27/28, temno modra
1x

KEEN Targhee Low Wp 1024010 otroška usnjena obutev

74,90 €

Otroški usnjeni pohodniški čevlji, znamke Keen, so primerni za prostočasne dejavnosti, pohodništvo in odkrivanje novih dogodivščin. Zgornji del čevlja je iz nepremočljivega usnja in trdne mreže. Čevelj ponuja patentirano zaščito za prste KEEN.PROTECT na sprednji strani in je na straneh nad podplatom opremljen z vzdržljivim usnjenim robom. Boljša pritrditev na nogi je rešena s pomočjo elastičnega traku za hitro zavezovanje. Čevelj je obdelan z visokokakovostno naravno antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT. Ta model je v primerjavi s standardnim prirejen tako, da omogoča udoben vstop v čevlje tudi otrokom z višjim nartom in širšim stopalom.

Dostava Mimovrste