DOLU velika vrtna hiša City
93,99 € 79,50 €

Zadnji kos!

Velika vrtna hiša City je pripravljena na vaše otroke! Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Ima velike stabilne stene in je pripravljena na igro vsakega otroka.

Smoby hiška My House s piknik mizico
299,99 € 262,40 €

Zadnji kos!

Smoby stabilna hiška z zunanjo jedilno mizico in klopmi. Primerna je za otroke od 2. leta naprej.

Smoby hiška Neo Floralia
329,99 € 279,70 €

Prostorna plastična otroška hiška SMOBY Neo Floralia je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima stabilne stene, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej.

Smoby hiša s toboganom
369,99 € 327,50 €

Zadnji kos!

Dvonadstropna vrtna hiša s stopnicami in toboganom v beli, rdeči in zeleni barvi. Ima trdne stene, vrata, ki se odpirajo in in drsna polkna. Zaščitena je z UV zaščito, ki zagotavlja stabilnost barv.

Smoby hiška Friends House
399,99 € 349,20 €

Zadnji kos!

Plastična otroška hiška SMOBY Friends House je odlično vrtno igralo, ki bo otrokom nudilo dolge ure zabave. Ima funkcionalen zvonec, okna in vrata hiške pa se odpirajo. Primerno je za otroke od 3. leta naprej, ponuja pa dovolj prostora, da se v njej igra do 5 otrok hkrati.

DOLU otroška vrtna hiša, plastična, modra
119,99 € 102 €

Zadnji kos!

Velika vrtna hiša je pripravljena na vaše otroke! Opremljena je z okni in vrati. Primerna je za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Visoko kakovostne plastične stene ponujajo dolgotrajno uporabo.

Let's play igralna lesena hiša
126,99 € 120,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Barvita, lesena, igralna hiša je odlično mesto za vaše otroke in njihove prijatelje, kjer lahko uživajo v obilici zabave. Otroci lahko uporabijo hiško tudi, kot gledališki teater in uprizarjajo gledališke predstave.

Marian Plast hišica Benetton
99,99 € 77,80 €

Zadnji kos!

Otroška hišica Benetton je narejena iz trpežne plastike. Odlikujejo je vrata, dva odprta okna in okno s polknom. Zaradi sovje priročne višine 95 cm je primerna za otroške sobe, manjši vrt ali dvorišče.

Marian Plast hišica z delavnico
149,99 € 133,90 €

Zadnji kos!

Hišica z delavnico je izredno živih barv. Odlikujejo je okna in vrata. Hiška bo idealen prostor za vašega malega mojstra. Zraven dobite vse dodatke. Primerna je za otroško sobo ali vrt.

Marian Plast hišica z delavnico - Odprta embalaža-22%
149,99 € 116,49 €

Odprta embalaža

Hišica z delavnico je izredno živih barv. Odlikujejo je okna in vrata. Hiška bo idealen prostor za vašega malega mojstra. Zraven dobite vse dodatke. Primerna je za otroško sobo ali vrt.

Dohany vrtna hišica
109,99 € 71 €

Plastična vrtna hišica za otroke je zelo preprosta za sestavljanje in je odporna proti vsem vremenskim razmeram.

Marian Plast Vrtna hišica z ograjico-35%
123,99 € 79,99 €

Odlična cena

Zabavna vrtna hišica, ki bo vsekakor poskrbela za zabavo vaših otrok. Ponaša se z barvitimi barvami ter z ograjico, ki ponuja lep razgled iz hišice.

Buddy Toys hiška Magic
99,99 € 81,10 €

Plastična čarobna hiška BuddyToys Magic je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Primerna je za otroke od 2. leta starosti naprej.

Woody lesena hišica z oknom in vrati
259,99 € 219 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Hišica z oknom in vrati je narejena iz naravnega lesa in je namenjena igri otrok.

Smoby hiška My House
269,19 € 246,90 €

Hiška Smoby My House je idealen otroški dodatek za vaš vrt. Otroci se bodo v njej zabavali in jo uporabljali vsak trenutek, ki ga bodo preživeli na prostem. Pohvali se z UV zaščito, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zvoncem in poštnim predalom na vratih. Primerna je za otroke od 1. leta starosti naprej.

Otroške hiške

Ali ste že ugotovili, kako bi morala izgledati hiška za vaše otroke? V spletni trgovini mimovrste lahko izbirate med bogato ponudbo lesenih in plastičnih hišk vseh velikosti in barv! Pri nas boste našli igralne hiške kakovostnih blagovnih znamk, kot so Smoby, Little Tikes, Mochtoys, Marian Plast, Keter, Dolu in veliko drugih

Ne pozabite pregledati tudi našo ponudbo toboganov in plezal, ki jih lahko dodate vaši otroški hiški!