Kozmetični pripomočki

Barva: modra

  • Barva
    modra
    ×
Bebe-jou Lou-Lou otroška krtača in glavnik
2x

Bebe-jou Lou-Lou otroška krtača in glavnik

10,99 €

Praktični komplet za nego otroških laskov. Za razliko od drugih krtač iz trdega najlona ima krtača bébé-jou mehke naravne ščetine, ki ne dražijo občutljivega otroškega lasišča. Glavnik je ergonomsko oblikovan, zahvaljujoč zaobljenim konicam zob pa vas pri česanju ne bo praskal. S čiščenjem v topli vodi z malo mila je enostavno vzdrževati čistost.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard darilni komplet, moder
2x

Bebe-jou Leopard darilni komplet

29,60 €
26,08 €

Praktičen darilni komplet vsebuje krtačo z naravnimi ščetinami in glavnik z zaobljenimi zobmi. Ne draži otroške kože na glavi, prijetno masira in spodbuja rast las. Priložen je tudi komplet za manikuro. Bebe-jou Leopard darilni komplet skriva še termometer za preverjanje vode med kopanjem.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard otroška manikura, modra

Bebe-jou Leopard otroška manikura

13,80 €
11,89 €

Pratičen komplet za manikuro vsebuje škarjice z zaobljenimi konicami, pilico in ščipalec. Vse je izdelano iz varnega nerjavečega jekla in shranjeno v praktični škatli, ki ščiti pred prahom. Bebe-jou Leopard otroška manikura je primerna za otroke od rojstva do 5. leta.

Dostava Mimovrste
Bebe-jou Leopard glavnik in krtača, modra
1x

Bebe-jou Leopard glavnik in krtača

10,99 €

Praktičen darilni komplet za otroške lase vsebuje krtačo z naravnimi ščetinami in glavnik z zaobljenimi zobmi. Ne draži otroške kože na glavi, prijetno masira in spodbuja rast las. Bebe-jou Leopard glavnik in krtača se enostavno čisti z vodo in milom.

Dostava Mimovrste
-15%
Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke

Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke

17,70 €
14,96 €

Košarico imate lahko v katerem koli prostoru. Služi za shranjevanje plenic, kompleta za manikuro, krtače in različnih krem. Izdelana je iz zmesi poliestra in poliuretana. Bebe-jou Leopard Blue tekstilna košara za otroške pripomočke je nepogrešljiva za vsakega starša.

Dostava Mimovrste