Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

STOPSNAILS Ograja proti polžem 30 m

STOPSNAILS Ograja proti polžem 30 m

Številka: 3609584
Partnerska prodaja
Ograja proti polžem StopSnails je inovativna rešitev, ki ni le okolju prijazna, ampak je tudi izjemno učinkovita. Naša ograja, ki v rednih časovnih presledkih oddaja šibek električni signal, zadostuje za boj proti polžem, hkrati pa je popolnoma varna za druge živali in ljudi. Celoten opis
49,90 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

26.6.2024 - 28.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja KONIK D.O.O.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 3609584

Predstavitev

Zakaj ograja StopSnails in kako deluje?

 

Ste že doživeli tisti občutek obupa, ko ste ugotovili, da so rdeča sluzasta bitja čez noč pojedla vašo ljubeče gojeno mlado solato ali drugo zelenjavo?

 

Kaj vse ste storili, da bi se jih znebili?

Pasti s pivom, kemična razpršila, strupena hrana za polže…vendar nič ni zagotovo pomagalo. Sluzasti polži se samo vračajo in vso vaše trdo delo in ljubezen, ki ste ga vložili v vrt, je uničeno.

 

Pasti za pivo le redko ujamejo vse polže, pasti ne dišijo prijetno in še na pogled niso lepe. Pri kemičnih razpršilcih morate upoštevati, da lahko mrtve polže pojedo druge živali in jih tudi ubijejo, zato so razpršila vse prej kot ekološka in ravno za to niso najboljši način za reševanje vašega vrta pred polži . Pobiranje polžev pa zahteva strogo disciplino. Sluzasta bitja vas držijo na nogah – pozabite nanje le enkrat in takoj se nahranijo z vašimi mladimi rastlinami …

 

Naš zelenjavni vrt je bil raj za polže, zato smo se odločili, da zgradimo električno ograjo, da polžem preprečimo vstop. Ograja StopSnails deluje tako dobro, da smo se odločili deliti StopSnails z vami.

 

Ograja StopSnails je rešitev, ki ni le okolju prijazna, ampak je tudi izjemno učinkovita v primerjavi z drugimi razpoložljivimi metodami. Našo ograjo napaja 9V baterija, ki v rednih časovnih presledkih oddaja šibek električni signal, kar zadostuje za boj proti polžem, hkrati pa je popolnoma varna za druge živali in ljudi.

Polži so pomembni za zdrav in uravnotežen ekosistem. So hrana za druge živali in 

pomagajo razgrajevati organsko snov. Ohranjajte jih žive, toda zunaj vašega zelenjavnega vrta.

 

StopSnails je vrtnarski varuh.

Ščiti vaše rastline 24/7 brez uporabe kemikalij.