Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Če imate doma ali kje drugje svoj delavniški prostor in v njem veliko orodja, je voziček za orodje izjemno dobrodošla rešitev. S takšnim kosom opreme se lahko v hipu znebite nereda v delovnem prostoru. Improvizirane odlagalne delovne površine bodo postale preteklost.

Prikaži več

Izbira

Najbolje je izbrati delovni voziček s čim več predalniki. S tem si zagotovite več prostora, ki ga lahko izkoristite za shranjevanje najrazličnejših setov. Orodje vam bo tako lažje in hitreje dostopno. Vse se bo namreč nahajalo na enem mestu. Delo tako postane bistveno lažje.

Za večjo svobodo izberite voziček s krmilnimi kolesi – takšen voziček je še bolj premičen, kar še olajša delo.

Na sploh pa pri izbiri vozička za shranjevanje orodja pazite na naslednje dejavnike:

  • kapaciteta shranjevanja,
  • predali,
  • vzdržljivost,
  • drsniki predalov,
  • zaklepanje.

Kapaciteta shranjevanje se morda na prvi pogled zdi povsem samoumevna, toda ko boste kupovali voziček z orodjem, ne boste razmišljali samo o tem, koliko orodja boste shranili na začetku, temveč tudi o tem, koliko orodja menite, da boste v njem shranili v prihodnosti. Kasneje boste morda potrebovali vse več prostora, zato naj bo voziček za orodje primerno velik.

Število predalov v vozičku je pomemben dejavnik. Pazite, da bo dovolj predalov – ne samo za shranjevanje vsega orodja, temveč da bodo predali primerno veliki in da bodo ustrezali dolžini vsakega kosa orodja.

Vzdržljivost je ena od najpomembnejših lastnosti vozička za orodje. Pazite na izbiro materiala. Pred nakupom ne pozabite preveriti garancije.

Pri vozičkih za orodje praviloma obstajata dve različni vrsti drsnikov predala. Ena vrsta je nenosilna in lahko precej oteži vleko predala. Druga vrsta pa je drsni sistem s krogličnimi ležaji. Ta sistem je primernejša izbira, če je predal težak. S pomočjo krogličnih ležajev se odpira bistveno lažje.

Voziček za orodje lahko vključuje dobro zasnovan sistem zaklepanja. Nekateri tipi imajo notranji sistem zaklepanja, ki pokrije predale, ko zaprete zgornji pokrov. Drugi tipi imajo ključavnice na ključ za dodatno varnost.

Vozički z že vključenimi seti orodij

Na trgu so na voljo tudi takšni delavniški vozički, ki že vključujejo v naprej pripravljene sete orodij – na primer za avtomehanike. V njem se denimo nahaja ročno orodje, orodje za zavore. V tem primeru vam ne bo treba kaj dosti razmišljati o tem, katero vrsto orodja boste morali kupiti.

Vozički z orodji se delijo na dve večji podkategoriji. To sta:

  • vozički z ročnim orodjem,
  • vozički s specialnim orodjem.

Vozički z ročnim orodjem so namenjeni tako profesionalnim delavcem kot hobi delavcem v domačin delavnicah. V njih lahko najdete pripomočke za brušenje, izvijače, kladiva, klešče, moment ključe, račne in vzvode, nasadne ključe, udarne ključe, ruske ključe, svedre, pripomočke za popravilo navojev, dleta, luknjače, točkala ter podobno.

Vozički s specialnim orodjem vsebujejo najrazličnejša orodja in opremo za diagnosticiranje, vzdrževanje in popravila vozil, motorjev, lažjih tovornih vozil ter še česa.

Pogosta vprašanja

Kdaj je voziček za orodje lahko izjemno dobrodošla, če ne kar nujna rešitev?

Voziček za orodje je odlična rešitev, kadar delovne naloge niso standardizirane in potrebujete veliko različnega delovnega orodja, prav tako veliko sestavnih delov. To je značilno za vsa popravila in servise, ki se opravljajo v avtomobilskih delavnicah. Prav tako so takšni pripomočki zaželeni pri izdelavi posameznih izdelkov in pri individualni montaži, kjer sta vsak gib in potreba po orodju različna.

Kaj je značilno za vozičke za orodje z dodatnimi stenami z luknjami?

Voziček za orodje z dodatnimi stenami z luknjami se lahko poljubno prilagodi delu z ustreznimi držali in prestavljivimi regali. Je odličen delovni pripomoček za dostop do orodja. Ponuja izvrstno preglednost.

Katera vrsta vozičkov za orodje lahko ponudi popolno svobodo?

Popolno svobodo pri organiziranju ter oblikovanju lahko ponudi že osnovni voziček za orodje, ki ga lahko modularno dopolnite in opremite. Takšna vrsta vozička ponuja tudi to prednost, da lahko vsak zaposleni oziroma vsak delavec kar sam optimizira svoje delovno mesto, in sicer s pomočjo primernih vstavkov, plošč ter podlog. Poljubno se ga da spremeniti samo z nekaj gibi.

Določi parametre
tectake 2 vozička za orodje z 2 policama tectake Ročni voziček Cubbi z zračnimi pnevmatikami, nosilnost 120 kg
tectake 2 vozička za orodje z 2 policama

S tem praktičnim mobilnim 2-nivojskim delavniškim vozičkom za orodje boste pospravili svojo delavnico.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Ročni voziček Cubbi z zračnimi pnevmatikami, nosilnost 120 kg tectake Ročni voziček Cubbi z zračnimi pnevmatikami, nosilnost 120 kg
tectake Ročni voziček Cubbi z zračnimi pnevmatikami, nosilnost 120 kg

Raznoliki ročni voziček iz ponudbe podjetja tectake navdušuje s svojo trpežno jekleno konstrukcijo, robustno plastično lupino in velikimi pnevmatikami z vrezanimi kanali.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Voziček z nakladalno površino do 200 kg Črna tectake Ročni voziček Cubbi z zračnimi pnevmatikami, nosilnost 120 kg
tectake Voziček z nakladalno površino do 200 kg Črna

Visokozmogljivi nakladalni voziček podjetja tectake ne povzroča le dobrih učinkov na vaš hrbet, temveč tudi na vašo denarnico.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Voziček z nakladalno površino za pomikanje po stopnicah z nosilnostjo do 100 kg tectake Voziček z nakladalno površino za pomikanje po stopnicah z nosilnostjo do 100 kg
tectake Voziček z nakladalno površino za pomikanje po stopnicah z nosilnostjo do 100 kg

Ta visokokakovostni in praktični nakladalni voziček za vzpenjanje po stopnicah iz ponudbe podjetja tectake mora biti del kompletov orodij pri vseh strokovnjakih.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Voziček z nakladalno površino do 200 kg Modra tectake Voziček z nakladalno površino za pomikanje po stopnicah z nosilnostjo do 100 kg
tectake Voziček z nakladalno površino do 200 kg Modra

Visokozmogljivi nakladalni voziček podjetja tectake ne povzroča le dobrih učinkov na vaš hrbet, temveč tudi na vašo denarnico.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Voziček za orodje z 2 policama tectake Voziček z nakladalno površino za pomikanje po stopnicah z nosilnostjo do 100 kg
tectake Voziček za orodje z 2 policama

S tem praktičnim mobilnim 2-nivojskim delavniškim vozičkom za orodje boste pospravili svojo delavnico.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Voziček za pregled podvozja vozila KETER predalnik za delavnice (17199302), 5 predalov, s kolesi
tectake Voziček za pregled podvozja vozila

Nobena delavnica ali servisna delavnica se ne bi smela odpovedati temu vozičku za pregled podvozja vozil.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
tectake Zložljivi voziček z zavorami Črna, 300 kg KETER predalnik za delavnice (17199302), 5 predalov, s kolesi
tectake Zložljivi voziček z zavorami Črna, 300 kg

Niste pri volji za nošenje vsega nakupljenega domov? Potem ga preprosto potiskajte! S tem zložljivim, transportnim vozičkom podjetja tectake z gumijasto zaščito robov boste enostavno prevažali velike in težke predmete, kot so paketi, pohištvo, cvetlična korita in drugo težko opremo.

na voljo predvidoma: 7.3. - 8.3.

Partner: TecTake
KETER predalnik za delavnice (17199302), 5 predalov, s kolesi KETER predalnik za delavnice (17199302), 5 predalov, s kolesi
KETER predalnik za delavnice (17199302), 5 predalov, s kolesi

Omara s 5 predali za orodja na vrtljivih kolesih. Vključuje globok predal z odstranljivimi pregradnimi stenami za večja in težja orodja.

na voljo predvidoma: 6.3.

Partner: Mimovrste
Qbrick Duo 8020 Delovni ročaj Koopman večnamenski voziček s kolesi, 68 × 35 × 87,5 cm (1311118831)
Qbrick Duo 8020 Delovni ročaj

Delovna kljuka Duo 8020 znamke Qbrick. Ojačana konstrukcija z nedrsečimi nogami. Praktična kljuka za shranjevanje orodja. Pritrditev delovne plošče s sponami. Največja nosilnost 350 kg

na voljo predvidoma: 8.3.

Partner: Mimovrste
Koopman večnamenski voziček s kolesi, 68 × 35 × 87,5 cm (1311118831) Koopman večnamenski voziček s kolesi, 68 × 35 × 87,5 cm (1311118831)
Koopman večnamenski voziček s kolesi, 68 × 35 × 87,5 cm (1311118831)

Večnamenski voziček s kolesi (1311118831) znamke Koopman. Izdelano iz trpežne plastike. Zasnova s policami v 4 nivojih. Opremljen s kavlji in držali. Na voljo v dimenzijah 68 × 35 × 87,5 cm. Odlična izbira za shranjevanje pritrdilnih elementov ali orodja. Ima tudi kolesa za lažje prenašanje.

na voljo predvidoma: 11.3.

Partner: Mimovrste
tectake Voziček za orodje s 5 predali Črna Koopman večnamenski voziček s kolesi, 68 × 35 × 87,5 cm (1311118831)
tectake Voziček za orodje s 5 predali Črna

Ali iščete primeren prostor za shranjevanje svojega orodja? Voziček s 5 predali za orodje tectake omogoča priročno shranjevanje vsega, kadar koli in kjer koli potrebujete!

Trenutno ni na zalogi

Partner: TecTake