Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Microsoft Windows 8.1 DSP OEI DVD, 64-bitni, slovenski (WN7-00598)

Microsoft Windows 8.1 DSP OEI DVD, 64-bitni, slovenski (WN7-00598)

Številka: 625018
Microsoft Windows 8.1 temelji na hitrosti in zanesljivosti. 64-bitna slovenska različica. Celoten opis
99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 625018

Predstavitev

Dinamičen in lep začetni zaslon je prva stvar, ki jo boste opazili.

Vsaka ploščica na začetnem zaslonu je povezana z osebo, programom, spletnim mestom, seznamom predvajanja ali vsebino, ki je pomembna za vas. Ploščice se osvežujejo z najnovejšimi podatki, tako da ste vedno na tekočem. Takoj boste opazili fotografijo, na kateri ste bili ravnokar označeni, vremensko napoved za naslednji dan in sporočila prijateljev.

V sistemu Windows so tudi najmanjše podrobnosti ustvarjene posebej za vas. Na zaslonu, ki se prikaže, ko zaklenete računalnik, lahko na primer prikažete katerokoli sliko, ki jo izberete. Na zaklenjenem zaslonu boste pred vpisom v računalnik ali odpiranjem posameznega programa videli tudi hitra obvestila.

S slikovnim geslom se lahko namesto z vnašanjem gesla vpišete tako, da s prstom sledite vzorcu na sliki, ki jo izberete. Cikcak prek smrčka vašega ljubljenčka? Trikraten dotik nosu vašega otroka? Izbira je vaša.

Z vgrajenimi programi Ljudje, Pošta, Fotografije in Sporočila, ki skupaj zagotavljajo enotno in poenostavljeno izkušnjo, boste učinkoviteje izvajali pomembna opravila. Poleg tega obiščite trgovino Windows in odkrijte bogato zbirko novih programov.

Sistem Windows 8 vas lahko poveže z vašimi datotekami, fotografijami, ljudmi in nastavitvami, kjer koli se vpišete. Izpopolnite ga in imejte vedno pri roki. Vpišite se v katero koli od svojih naprav s sistemom Windows 8 in dostopajte do svojih prilagojenih nastavitev in programov.

Povezave s prijatelji in sorodniki poživijo vaše programe.

Informacije iz storitev, s katerimi se povežete (Hotmail, Messenger, Facebook, Twitter, LinkedIn in druge), si lahko ogledate kar v programih Mail (Pošta), Messaging (Sporočila) in People (Ljudje).

Uporabljate več računalnikov in telefon.

Zdaj se lahko prek teh naprav povežete s storitvami SkyDrive, Facebook, Flickr in drugimi, tako da lahko nemoteno dostopate do vseh svojih fotografij in datotek.

Ustvarjen za hitrost vam Internet Explorer ponuja hitrejši splet. Ne glede na to, ali nalagate spletna mesta, jih delite z drugimi ali pa se premikate med spletnimi mesti in programi – vse teče s hitrostjo, primerljivo s hitrostjo programov v računalniku.

Brskajte z lahkoto. Zavihki in kontrolniki za krmarjenje se s potegom prsta prikažejo tam, kjer jih potrebujete. Delite spletna mesta s prijatelji – le povlecite s prstom in tapnite. Za dostop z enim klikom pripnite spletna mesta na začetni zaslon.

Več varnosti, več zasebnosti, več brezskrbnosti:

Na osnovi inovacij, kot sta filter SmartScreen in zaščita pred sledenjem, program Internet Explorer deluje z varnostno platformo sistema Windows in omogoča večji nadzor nad osebnimi podatki ter zaščito pred najnovejšimi spletnimi grožnjami.

Gre za 64-bitno slovensko različico operacijskega sistema.

Opomba: DSP lincenca je neprenosljiva – vezana je na tisti računalnik, na katerem se je aktivirala!

Tehnične podrobnosti

zvrst programa operacijski program

sistemske zahteve

  • 1 gigaherčni (GHz) ali hitrejši procesor
  • 2 GB pomnilnika RAM
  • 20 GB nezasedenega prostora na trdem disku
  • Grafična kartica DirectX 9 z gonilnikom WDDM različice 1.0 ali novejše

dodatno Windows 8.1 DSP OEI DVD omogoča eno namestitev za enega uporabnika, licenca se veže na strojno opremo s prvo namestitvijo, komplet vsebuje medij.

garancija brez garancije