TP-Link ojačevalnik WLAN omrežja TL-WA850RE

TP-Link ojačevalnik WLAN omrežja TL-WA850RE

Številka: 606461
TP-LINK predstavlja univerzani ojačevalec TL-WA850RE, ki je izdelan za podaljšanje in izboljšanje dometa vašega brezžičnega omrežja, obenem pa poskrbi za odstranitev mrtvih točk. Zaradi svoje majhne konstrukcije je preprost za prenašanja in nameščanje na najzahtevnejše dele. Celoten opis
16,49 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
40 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
 
9.2. predvidena dostava na dom
 
Številka: 606461

Predstavitev

Hitrosti do 300Mbps

TL-WA850RE je izdelan z namenom povečanja pokritosti in ojačanja signala vašega brezžičnega omrežja, obenem pa poskrbi za odstranitev tako imenovanih „mrtvih točk“. Idealen je za povečanje dosega tako v domačen stanovanju kot v pisarni.

western-digital

Enostavna namestitev in prenašanje

Ojačevalnik je zaradi svoje miniaturne konstrukcije enostaven za prenašanje in nameščanje na najzahtevnejša mesta. Pozitivna lastnost ojačevalca je, da si zapomni oznake in delovanje prejšnjih brezžičnih omrežij s katerimi je deloval, zato ponovne nastavitve kljub menjavanju ruterjev niso potrebne.

western-digital

Plug&Play funkcija

Ker ojačevalec znotraj brezžičnega omrežja ne potrebuje žic in dolgih kablov, lahko preprosto povečate pokritost s pritiskom na WPS gumb na vašem ruterju, nato pa še s pritiskom na „Range Extender“ gumb na ojačevalniku. Pripeljite brezžično povezavo do vseh prostorov v vašem stanovanju.

TL-WA850RE Ethernet port ojačevalniku omogoča, da deluje kot brezžični adapter, ki poveže različne naprave kot so Blu-ray® , igralne konzole, DVRji in internetni televizijski sprejemniki, hkrati pa naprava oddaja in širi brezžično omrežje.

western-digital

Pametna signalna lučka

Jakost signala vam prikazuje 5 različnih signalnih lučk, s katerimi si pomagate tudi pri pravilni oz. primerni namestitvi ojačevalca in si s tem zagotovite najboljše hitrosti.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Proizvajalec: TP-Link
  • Frekvenca delovanja: 2.4~2.4835GHz
  • Signal 11n: do 300Mbps (dinamično)
  • Signal 11g: do 54Mbps (dinamično)
  • Signal 11b: do 11Mbps (dinamično)
  • Brezžični standardi: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
  • Varnost: 64/128/152-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
  • Certifikat: CE, RoHS

Garancija: 2 leti