Securit Ulična črna kredna tabla Duplo, tik, 55 x 85 cm

Znamka: Securit Naša številka: 618032

Securit Ulična črna kredna tabla Duplo, tik, 55 x 85 cm

Prednosti linije Duplo je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Čiščenje pisalne površine je preprosto. Celoten opis

96.58

100,66 € Vključno z DDV
96,58 €

Naša številka: 618032

Predstavitev

Opis artikla

Ulične črne kredne table Securit so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodajo podjetjem, ki z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko. Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno in potem, ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova.

Ulične črne kredne table ustvarjajo neprecenljiv vpliv na podjetja, ki jih spodbujajo informacije v višini oči za pešce in poziva ljudi, da vstopijo ali kaj kupijo. Ulične črne kredne table povečujejo poslovni promet, ozaveščanje in izpostavljajo vrhunsko konkurenčno prednost.

Ulične črne kredne table bodo odlično predstavljale vaš ​​posel. Zato mora biti tabla robustna in videti strokovno sestavljena. Securit nudi samo najboljše! Zasnovan, ne le za zagotavljanje največje funkcionalnosti z elegantnimi modeli, ampak tudi, da vzdržijo intenzivno dnevno uporabo in težke vremenske razmere.

Prednosti linije Duplo je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Čiščenje pisalne površine je preprosto. Tabla je odporna proti UV žarkom, praskam, obarvanju in bledenju. Tečaji in veriga so izdelani iz industrijskega nerjavečega jekla. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Dimenzije: 55 × 85 cm


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Table tip A stojala