BAFPET kovinska piščalka
3 € 2,50 €

Kovinska piščalka bo postala nepogrešljiv dodatek za vzgajanje vašega psa. BAFPET kovinska piščalka je opremlejna z obročkom, ki omogoča, da jo pripnete npr. na ključe.

BAFPET jelenov rog s piščalko Silent, visok ton/nastavljiv
7,40 € 6,20 €

Piščalka z visokimi frekvencami blagovne znamke BAFPET, je priročen pripomoček za priklic vašega psa. Piščalka ima dolg doseg, saj psi zelo dobro slišijo visokofrekvenčne zvoke na dolge razdalje. Na koncu je praktičen ovitek.

BAFPET pasja ovratnica
5,60 € 4,70 €

Dodatni 10 % popust s promo kodo HOVHOV220 velja do 1.3.2020 oz. do odprodaje zalog.
Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za jermen BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme psov.
BAFPET pasji povodec, gumiran trak
13,60 € 11,40 €

Dodatni 10 % popust s promo kodo HOVHOV220 velja do 1.3.2020 oz. do odprodaje zalog.
Pasji povodec ima površino proti drsenju, zaradi katere ne drsi iz rok. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Uporaben je za sprehode in treninge. BAFPET pasji povodec, gumiran trak je odporen na vlečenje.
BAFPET povodec za psa, srebrni detajli , usnje, 1,2 m
4,70 € 3,90 €

Dodatni 10 % popust s promo kodo HOVHOV220 velja do 1.3.2020 oz. do odprodaje zalog.
Pasji povodec ima karabin, ki ga je mogoče enostavno pripeti na ovratnico. Izdelan je iz kakovostne imaticije usnja. BAFPET linija pasjega povodca bo pravi dodatek za vsakega psa in njegovega lastnika.
BAFPET igrača za pse, z zanko
3,40 € 2,90 €

Igrača za pse je zelo odporna in plovna. Del igrače je tudi zanka iz traka, ki olajšuje držanje. BAFPET igrača za pse je primerna za treniranje ugriza in vlečenje.

BAFPET Doberman, najlonski nagobčnik, pleteno črn
7 € 5,90 €

Najlonski nagobčnik Doberman za pse je priročna zaščita pred neželenim grizenjem. Cenili ga boste na vsakodnevnih sprehodih, potovanju z javnim prevozom, in tudi pri treniranju, npr. vadba agility.

BAFPET pripomoček za šolanje psov LEDER, rjav, 5,5 x 17,5 cm
4,70 € 3,90 €

Pripomoček za šolanje psov LEDER blagovne znamke BAFPET je odlično motivacijsko orodje za treniranje vašega psa. Lahko se uporablja za učenje ugriza ali kot nagrado za trening, kakor tudi kot igrača za vlečenje. Stopalo je izdelano iz močnega usnja in ima na koncu praktičen jermen.

BAFPET Juta, igrača za pse, z zanko
5,50 € 4,60 €

Igrača za pse iz naravne jute je zelo odporna zaradi zvitega materiala in ročnega šivanja. Del igrače je tudi zanka iz gumiranega traku, ki olajšuje držanje. BAFPET Juta, igrača za pse, z zanko je primerna za treniranja, vlečenje ali vaje za ugriz.

BAFPET pas za avto, prevoz psa, črn, 29-58 cm
3,60 € 3 €

Dodatni 10 % popust s promo kodo HOVHOV220 velja do 1.3.2020 oz. do odprodaje zalog.
Pas za avtomobil blagovne znamke BAFPET je zasnovan tako, da vašega psa varno namesti v avtomobil. Na pasu je močna sponka, ki je pritrjena za pasom. To bo omejilo gibanje psa in povečalo njegovo varnost. Pas je nastavljiv v dolžino od 29 do 58 cm.