Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Daunen Step Prešite odeje iz posebej obdelanih poliestrskih vlaken v bombažni prevleki, 135 x 200 cm, Artic Winter

Daunen Step Prešite odeje iz posebej obdelanih poliestrskih vlaken v bombažni prevleki, 135 x 200 cm, Artic Winter

Številka: 20682000
Partnerska prodaja
Prevleka iz posebej obdelanih poliestrskih vlaken v bombažni palici Soft Soft je prava izbira za vaš zdrav spanec. Velikost odeje 135 × 200 cm, točka najvišje temperature Artic Winter. Teža odeje 1050 g / m2. Celoten opis
307,20 €

Naroči pri partnerju

25.1. - 30.1. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja À la Maison

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 20682000

Predstavitev

Poliestrske prešite odeje NEOSTEP 400 spadajo med izdelke italijanskega podjetja DaunenStep in so narejene iz posebej modificiranih finih puhastih poliestrskih vlaken.

DaunenStep je italijansko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1907, katerega ročno izdelane odeje spadajo med najboljše na trgu . Vrhunska odeja in blazine podjetja DaunenStep prihaja iz studia Eccel, ki je poimenovan po družini Eccel, ki ji podjetja pripadajo od ustanovitve.
Številni certifikati zagotavljajo kakovost izdelkov DaunenStep. Eden izmed njih je na primer Oeko-Tex 100, ki je najpomembnejši znak za okolje v tekstilnem svetu. Izdelke s to oznako je analiziral Mednarodni inštitut za raziskovanje in testiranje tekstila, ki zagotavlja njihovo varnost za ljudi.
Prešite odeje italijanske blagovne znamke DaunenStep so med vodilnimi na trgu. DaunenStep je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1907. Med vrhunskimi linijami odej in blazin tega podjetja so odeje z imenom Eccel studio. Kakovost izdelkov DaunenStep zagotavljajo številni certifikati.

Sestava:
material za prevleko – 100% bombaž, Mehki trak
material za polnjenje – 100% zelo droben puhast poliester
Temperaturni pogoji:
DaunenStep proizvaja odeje v več različicah, primernih za različne temperaturne razmere. Umetna zima – primerna za zelo ledena podnebja
Hladna zima – primerna za hladne podnebne razmere, za malo ogrevane prostore
Klasična zima – primerna za blage zime, za zmerno ogrevane predele
SREDNJA sezona – primerna za toplejše podnebje, za dobro ogrevane prostore
V naših temperaturnih pogojih za zimo priporočamo odeje iz hladne zime. Če želite odejo poleti, bodo odeje MID Season najprimernejše.

Vzdrževanje:
Poliestrske odeje lahko operete pri 95 ° C in posušite v sušilniku pri največ 120 ° C. Prešite odeje lahko očistite tudi v čistilnici. Priporočamo, da jih operete vsaki dve ali tri leta. Za blazine je priporočljivo pranje dvakrat letno.

Kot del vsakodnevnega vzdrževanja je priporočljivo, da se odeje najprej spustijo ven in šele nato pokrijejo posteljo.