Ocene, mnenja in priporočila

Ne veste, kateri izdelek bi izbrali? Odločite se na podlagi izkušenj tistih, ki so izdelke že kupili. Naši kupci lahko opišejo svoje izkušnje s kupljenimi izdelki in ocenijo svoje zadovoljstvo z zvezdicami in vpisanimi komentarji.

Ocene najdete v podrobnem opisu posameznega izdelka. Pri pregledu izdelkov je ocena prikazana v obliki zvezdic in komentarjev. Izdelke pa si lahko tudi razporedite glede na ocene dosedanjih kupcev.

Kako deluje ocenjevanje

Oceno izdelka lahko poda prav vsak, ki je kupil določen izdelek v naši spletni trgovini. Pri vsakem že ocenjenem izdelku boste tako našli nepristranske ocene, podane na podlagi izkušenj naših kupcev.

Želite tudi vi oceniti določen izdelek? Dovolj je, da se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno trgovino in pri izdelku izberete opcijo Oceni izdelek. Prikazal se vam bo obrazec s pomočjo katerega ocenete določeni izdelek.

Pri nekaterih izdelkih so morda prikazane le zvezdice brez pisnih mnenj kupcev, nekateri izdelki pa so morda brez kakršne koli ocene. To je zgolj zato, ker jih kupci še niso ocenili.

Vsake ocene izdelka smo zelo veseli in njihovo število je vsak dan večje, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!